Τον δράστη της δολοφονίας του 40χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ρίχνοντας το βάρος της έρευνας στη βορειοανατολική Αττική. Να θυμίσουμε ότι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, στο σπίτι που διέμενε μαζί με ακόμη έναν ομοεθνή συνάδελφο του, στην οδό Ροδοπόλεως στον Διόνυσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και το άτομο που αναζητείται –για να καταθέσει σε πρώτη φάση- δούλευαν στην ίδια επιχείρηση (σ.σ. ένα σιδεράδικο) και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο κρεβάτι και φορώντας μόνο ένα σορτσάκι, από τον εργοδότη του, ο οποίος ανησύχησε επειδή κανένας από τους δύο Πακιστανούς εργάτες δεν εμφανίστηκε για δουλειά και πήγε στο σπίτι τους. Αυτό συνέβη περί τις 17:45 το απόγευμα της Τετάρτης (5/6), ενώ στην πόρτα βρέθηκαν τα κλειδιά.

Το γεγονός ότι ο συγκάτοικος και συνάδελφος είναι εξαφανισμένος και ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης, μοιραία τον βάζουν στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτο.

Η σορός εξετάστηκε μακροσκοπικά από ιατροδικαστή (σ.σ. αύριο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή), ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

«Τον βρήκε καρφωμένο στο στήθος και παγωμένο»

«Ένας ήσυχος άνθρωπος, που πάλευε για το μεροκάματο», λέει ιδιοκτήτης καταστήματος κοντά στο σπίτι στον Διόνυσο, όπου βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος

«Δεκαπέντε χρόνια που ζω εδώ δεν έχει δώσει δικαίωμα για τίποτα. Από ό,τι ξέρω η οικογένειά του ζει στο Πακιστάν», προσθέτει.

«Τον είδα χθες το βράδυ, που έβγαλε βόλτα τον σκύλο. Ένας γείτονας μας ειδοποίησε, λέγοντάς μας ότι τον βρήκε καρφωμένο στο στήθος και παγωμένο», συγκλονίζει.