«Πρέπει να έρθει μια συμφωνία στη Βουλή για να τελειώνουμε. Αν είναι με ευρωπαϊκό προσανατολισμό εμείς θα την στηρίξουμε αλλά μετά θα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση. Όχι άλλος πρωθυπουργός. Η κυβέρνηση, όμως, πρέπει να αλλάξει. Χωρίς ακροαριστέρες και ακροδεξιές απόψεις» τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Online» του mega και τους δημοσιογράφους Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη και πρόσθεσε πως: «Δεν θέλουμε να μπούμε στην κυβέρνηση. Γιατί ακόμα και να πάρουμε 2-3 υπουργεία δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν διορθώνεται η κατάσταση με μικρές ενέσεις. Αυτό που θέλουμε είναι μια συμφωνία εντός ευρώ. Κάθε ημέρα χάνονται 23 εκατομμύρια ευρώ από το ΑΕΠ της χώρας».

Αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με το ΦΠΑ, σημείωσε πως: «Δεν έχουν κάνει μια στοιχειώδη μελέτη για το πόσο πρέπει να είναι ο ΦΠΑ. Τον πρώτο καιρό υπήρχαν υπουργοί της κυβέρνησης που μας ζητούσαν βοήθεια σε τεχνικά θέματα. Και πολλά στελέχη μας πήγαν στα υπουργεία. Διαπιστώσαμε όμως πως αυτοί εφαρμόζουν την δική τους ατζέντα η οποία επί της ουσίας είναι ατζέντα κάποιων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ότι αφορά το βίντεο που προβάλλεται στο μετρό για τις γερμανικές αποζημιώσεις αλλά και την κόντρα με τους ΑΝΕΛ σημείωσε: «Αυτό δεν είναι διεκδίκηση είναι καπηλεία. Καπηλεία είναι να φτιάχνεις ένα βίντεο όπως αυτό που παίζεται στο μετρό αλλά να μην έχεις πάει φαντάρος. Ο κ. Ήσυχος δεν έχει υπηρετήσει φαντάρος και πατριωτισμός είναι να έχεις υπηρετήσει την πατρίδας σου. Όπως πατριωτισμός είναι να έχεις τα λεφτά σου στην πατρίδα σου.

Ο κ. Καμμένος έχει παίξει την αξιοπρέπειά μας στα ζάρια και την έχασε. Πάει υπουργός εθνικής άμυνας στις ΗΠΑ και δεν τον δέχεται ο ομόλογός του; Τι καμπανάκι είναι αυτό; Στην Ευρώπη όταν μιλάνε για τον Καμμένο μιλάνε για έναν ακροδεξιό σκοταδιστή. Αντί να ασχολούμαστε με όλα τα σοβαρά θέματα που έχουμε, ασχολούμαστε με λείψανα»