Σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των Σοφοκλή Πρινιωτάκη και Γιώργου Αποστολίδη, πρώην συνεταίρων στην Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ, προσανατολίζεται η εξεταστική επιτροπή για τα ομόλογα, μετά από τις καταγγελίες του πρώτου για συγκεκριμένη διαδρομή μαύρου χρήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με βουλευτές της εξεταστικής, ο Σ. Πρινιωτάκης κατέθεσε πριν λίγο ότι ο επικεφαλής ενός εκ των ταμείων που αγόρασαν το ομόλογο των 280 εκ. ευρώ, έλαβε 6 εκ. ευρώ τα οποία διένειμε «σε όσους έλυσαν χέρια, ειδικά προς την κατεύθυνση των υπουργείων Απασχόλησης και Οικονομίας».

Σύμφωνα πάντα με βουλευτές, ο κ. Πρινιωτάκης υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο Γ. Αποστολίδης του ομολόγησε τη συγκεκριμένη διαδρομή μόλις την περασμένη εβδομάδα, εκτιμώντας ωστόσο ότι «σίγουρα θα τα διαψεύσει» ενώπιον της επιτροπής.

Γεγονός που θα γνωρίζουμε σύντομα, καθώς ο κ. Αποστολίδης είναι ο επόμενος μάρτυρας που θα καταθέσει και βρίσκεται ήδη στη Βουλή συνοδεία του συνηγόρου του, Α. Κούγια.

Αν η αντίφαση στα λεγόμενα των δύο μαρτύρων επιβεβαιωθεί, θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω απέναντι στην εξεταστική.