Nέο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της Ελλάδας επεξεργάζονται τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το οποίο, κατά τις πληροφορίες, θα είναι έτοιμο μέχρι τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα ανωτέρω ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευαγ. Βενιζέλος, ενημερώνοντας χθες τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Κατά τις πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως σχεδιάζει από κοινού με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά τη νέα προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης, η οποία, όπως εξήγησε, θα είναι και το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της Ελλάδας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τους βουλευτές του Κινήματος, ώστε να τους πληροφορούν για όλα τα θέματα.
Όπως επίσης έγινε γνωστό, ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι είτε διοικητές οργανισμών είτε γενικοί γραμματείς και των οποίων οι οργανισμοί και οι γενικές γραμματείες στις οποίες προΐστανται, συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο στην αξιολόγηση και την κινητικότητα.