«Ζούμε σε ένα κράτος, με μια κυβέρνηση, η οποία το μόνο που καταλείπει στον λαό μας, είναι η δυστυχία», τόνισε ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, στη συνέντευξη Τύπου του κόμματος, στην 88η ΔΕΘ.

«Έχω ονομάσει πολλές φορές το κράτος αυτό, με μία φράση χαρακτηριστική. Κράτος σκαντζόχοιρο. Τι σημαίνει αυτό; Όπου και να το ακουμπήσεις, όταν έρθεις σε επαφή με τις υπηρεσίες του πληγώνεσαι και πονάς», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως «η καταβύθιση, το γκρέμισμα και η καταστροφή της πατρίδας μας» άρχισε προ δεκαπενταετίας και οφείλεται στα τρία μνημόνια και χαρακτήρισε «εγκληματικές» τις κυβερνήσεις, που «συνέβαλαν στην απροκάλυπτη υποδούλωση του τόπου μας».

Ο κ. Νατσιός πρότεινε να επιστρέψει στα σχολεία η μαθητική στολή, η έπαρση της σημαίας και ο εθνικός ύμνος και υπογράμμισε ότι θα καταθέσει στη Βουλή σχέδιο νόμου, για να καταργηθεί η διάταξη για τη φυλομετάβαση από την ηλικία των δεκαπέντε ετών. «Να φύγει αυτό το αίσχος, αυτή η κηλίδα πάνω από τον λαό μας», είπε ο πρόεδρος της «Νίκης» και εξέφρασε αντιρρήσεις και για το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. «Δεν είναι καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αυτά είναι καρυκεύματα που βάζουν από πάνω, ο πυρήνας είναι η προώθηση της ομοφυλοφιλίας, της woke ατζέντας αυτό θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Γιατί να μην διδάσκουμε στο σχολείο τη λεγόμενη οικογενειακή αγωγή; Οικογένειες θέλει σήμερα η πατρίδα. Έχει μειωθεί ο μαθητικός πληθυσμός κι εμείς τι μηνύματα στέλνουμε στην κοινωνία; Να προωθούμε την ομοφυλοφιλία και όχι την οικογένεια;», συνέχισε ο κ. Νατσιός.