«Η Ελλάδα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό που πρέπει να προτάξουμε όλοι μας αυτές τις στιγμές είναι το μέλλον της πατρίδας μας.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε πλέον στη λογική του παρελθόντος, όπου ένα έχτιζε και δέκα γκρέμιζαν. Έτυχε στη δική μας γενιά να δώσει τη μάχη να μείνει η πατρίδα όρθια και δυνατή.

Την Κυριακή όσοι πάνε να ψηφίσουν στο ψηφοδέλτιο πρέπει να βλέπουν την οικογένειά τους, το μέλλον των παιδιών τους. Αν νομίζουν οι πολίτες, ότι μπορεί αυτό να υπηρετηθεί καλύτερα από κάποια κόμματα διαμαρτυρίας που λένε ότι λεφτά υπάρχουν σε νέα εκδοχή, τότε να τους ψηφίσουν και μακάρι να κάνω λάθος και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Φοβάμαι όμως ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια», δήλωσε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, δίνοντας την εκτίμησή του για τις εκλογές 2012.

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα είπε: « Από εδώ και πέρα όποιος εκλεγεί βουλευτής ή γίνει υπουργός να ξέρει ότι παίζει το κεφάλι του, την αξιοπρέπειά του, την υπόστασή του. Την επόμενη ημέρα η Ελλάδα πρέπει να μείνει όρθια και δυνατή. Δεν μπορούμε να πάμε σε παλαβές επιλογές. Δεν μπορούμε μόνοι μας να ανακαλύψαμε τις μαγικές συνταγές που δεν ανακάλυψαν οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι, οι Ιρλανδοί. Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, πιο αποφασιστικά. Με αλήθεια πριν τις εκλογές με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη μετά, η χώρα μπορεί να τα καταφέρει».