Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και όπως φάνηκε, είχε πολλά… μαζεμένα στον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη. Ο personal trainer έκανε ξεκάθαρο από την αρχή πως έχει ενοχληθεί από τα σχόλια του δημοσιογράφου το διάστημα που αγωνιζόταν στους στίβους μάχης του Survivor.

Μάλιστα, οι δυο τους «αρπάχτηκαν» και πριν βγουν στον «αέρα» όπως έκαναν γνωστό.
«Άρχισε το γλείψιμο από τώρα, του Παρτσώλη, φοβάται μάλλον. Μην τσακωθούμε τώρα, τσακωθήκαμε στο μακιγιάζ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μόλις είδε στο παράθυρο τον Νίκο Παρτσώλη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στην Έλενα Χριστοπούλου: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη. Σε αντίθεση με τον Παρτσώλη που είχε εμμονή μαζί μου και ο Νίκος Γεωργιάδης που κάθεται δίπλα μου και γελάει και με έλεγε σατανικό».

«Όποιος δεν σε στηρίζει, είναι εμμονικός. Εγώ, ο Γεωργιάδης, η Μαγγίρα, η Ζηρδέλη», απάντησε ο Νίκος Παρτσώλης ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Εγώ σε κατέστρεψα και δεν μπήκες τριάδα… Αν κατάφερα από αυτό το παραθυράκι που βγαίνω πέντε λεπτά, να σε βγάλω εκτός οκτάδας, να με πάρεις να σου κάνω το σωστό influencing στο Instagram».

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε: «Αν εγώ κατάφερα να χειραγωγήσω 38 παίκτες, πρέπει να είμαι πολύ μεγάλος μάγκας» ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε: «Δεν είχα κινητό, όπως έλεγες στο twitter, Νίκο μου. Ήξερες εσύ ότι έχω κινητό και δεν το ήξερε η παραγωγή, να με αποβάλλει; Στο μετέφεραν από ‘κει…» με τον Νίκο Παρτσώλη να το διαψεύδει κατηγορηματικά.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη συνέχεια: «Ερχόμενος προχθές στον Νίκο Μουτσινά, μου είπαν ότι ο Νίκος Παρτσώλης έβγαινε στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ και έλεγε αυτό κι αυτό…».