Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ όπου και παραχώρησαν συνέντευξη. Οι δυό τους μίλησαν για την πρώτη τους γνωριμία, αλλά και τη συνεργασία που κατέληξε σε σχέση. Μάλιστα, ο «Ντάνος» ήταν και το «θύμα» μιας φάρσας που του έστησε η σύντροφός του σε συνεργασία με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Πρώτη, η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Όπως εξήγησε η Δήμητρα Βαμβακούση, πλέον βρίσκονται κι οι δύο σε απόσταση από τον ιερέα. «Είναι από μόνο του πολύ λεπτό θέμα και εγώ γι’ αυτό το αναφέρω. To μόνο που κάνει είναι να βοηθάει κόσμο, επειδή τον έχουν διαβάλλει, οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν δεν επηρεάστηκαν καθόλου από αυτό», τόνισε.

«Ωστόσο, δεν τον έχουμε κοντά μας. Εμένα και τον Γιώργο, αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Ο κόσμος πονάει και δεν έχει ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά, είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους που να νοιάζονται κι ειδικά, κάποιον Πατέρα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Η φάρσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλλείματος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπεσε «θύμα» φάρσας της Δήμητρας Βαμβακούσης και της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά.

«Τι να πω; Ότι είστε φίλοι και συνεργάτες; Δεν είναι λίγο χαζό αυτό; Ναι, αλλά είστε μαζί και θα φανώ μετά εγώ χαζή ότι δεν λέω ότι είστε μαζί και δεν κάνω μια ερώτηση. Και τι θα πω βρε Δήμητρα, ότι φίλοι, ότι είστε ξαδέρφια; Δεν μπορώ να εθελοτυφλώ και να μην αναφέρω ότι είστε μαζί», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Θα σου αντιστρέψω την ερώτηση, ξεκάθαρα» απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Με απειλείς τώρα ότι θα με ρωτήσεις με ποιον είμαι;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά με την Δήμητρα Βαμβακούση να απαντά: «Δεν είναι απειλή, απλά θα σου κάνω το ίδιο πράγμα, να δούμε αν θα σου αρέσει».

«Αυτό τώρα σαν απειλή είναι» είπε η Φαίη Σκορδά. Η Δήμητρα Βαμβακούση υποτίθεται πως νευρίασε και αφού μάζεψε τα πράγματά της πήγε να φύγει, με τη Φαίη Σκορδά να της λέει: «Τώρα αυτό είναι επαγγελματικό που κάνετε;» και τη Δήμητρα να απαντάει: «Όχι, είναι αυτό που κάνεις εσύ».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άναυδος, προσπαθούσε να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα, μέχρι που τον ενημέρωσαν τι ακριβώς συμβαίνει.