H μπλε και η κόκκινη ομάδα στο Survivor All Star έρχονται να υποδεχθούν μια νέα εβδομάδα καθώς θα πρέπει να διαχειριστούν την τελευταία αποχώρηση, αυτήν της Ελένης Χαμπέρη από τον Άγιο Δομίνικο.

Την ηρεμία στο ριάλιτι επιβίωσης έρχεται, βέβαια, να διαταράξει η «κλοπή» ενός παίκτης από τους Μπλε. Κι αυτό μιας και ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός θα τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν έναν παίκτη από την Κόκκινη ομάδα προκειμένου να δυναμώσουν τη δική τους ομάδα.

Ειδικότερα, Μπλε και Κόκκινοι θα δώσουν αρχικά στον στίβο μάχης τη μάχη για την πρώτη ασυλία με έπαθλο φαγητού σε έναν αγώνα με έντονες στιγμές και κρίσιμες αναμετρήσεις.

Όταν φτάσουν και οι δύο ομάδες στο Συμβούλιο του νησιού, όμως, μία νέα ανατροπή περιμένει τους παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως για να γίνουν ισάριθμες οι δύο ομάδες θα πρέπει ένας ή μία Survivor να περάσει από την Κόκκινη στη Μπλε. Η επιλογή του παίκτη θα γίνει από τους Survivors της Μπλε ομάδας η οποία χρειάζεται ένα δυνατό αγωνιστικά, νέο μέλος.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να πρωταγωνιστούν σε αυτή την ψηφοφορία. Ποιον ή ποια θα καλωσορίσουν οι Μαχητές στην ομάδα τους και πώς θα διαχειριστούν την απώλεια οι Διάσημοι;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα προς ώρας spoilers, τα οποία και όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο νικητής του Survivor 2020 θα είναι εκείνος που θα αλλάξει ομάδα με αποτέλεσμα να αποχωριστεί για μια ακόμα φορά την σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

https://www.youtube.com/watch?v=Qt4Q8nN1GhI