Μέρα με τη μέρα οι κόντρες και οι εντάσεις στο Survivor All Star, αυξάνονται, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν στον τελικό.

Οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από τα δύο πρώτα αγωνίσματα ασυλίας ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, επειδή ισοψήφισαν στις αρνητικές ψήφους που έλαβαν.

Η ψηφοφορία της Δευτέρας (13/3) στους Μαχητές μάλιστα έφερε εντάσεις στην καλύβα. Η Τζο Μαριδάκη εξέφρασε την ενόχλησή της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Δεν καταλαβαίνω γιατί προστατεύουν τον Βασάλο, δεν ξέρω τι έχει τάξει» – και ο δεύτερος τα έβαλε με όσους τον ψήφισαν. Έκανε τις σκέψεις του και τους υπολογισμούς του κι έβγαλε πόρισμα για το ποιοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει «μαγειρέματα» για να τον βγάλουν στον τάκο

Την ίδια ώρα ο Σπύρος Μαρτίκας θυμήθηκε το σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα και ξέσπασε εναντίον του – «Πότε έγινα πελάτης σου;» και ως κλασικός «προφεσόρ», έκανε την ανάλυσή του βάζοντας κάτω τα δεδομένα, ακυρώνοντας τον μισθοφόρο για τους ισχυρισμούς του.

Η ομάδα των Μαχητών φαίνεται πώς δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της με τις ήττες να διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Οι Μπλε έχασαν για τρίτη φορά την ασυλία τους και κλήθηκαν να ψηφίσουν εκ νέου άλλον έναν συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η 5η υποψήφια για αποχώρηση. Οι εντάσεις ανέβηκαν μετά την ψηφοφορία αφού η παίκτρια θεώρησε ότι οι ψήφοι μαγειρεύτηκαν!

«Ο Τάκης πήρε την “κουτάλα”» ανέφερε η Μελίνα και στο στόχαστρο μπήκαν ο Τάκης με την Τζο για μια συζήτηση που είχαν λίγο πριν φτάσουν στο συμβούλιο.

Ωστόσο, στη διάρκεια της ψηφοφορίας συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο Γιώργος Λιανός, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών. «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό» είπε με απορία. Πάντως, σύντομα τα πράγματα ξεκαθάρισαν και η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Οπότε είναι η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

7 άτομα ψηφίστηκαν και η Μελίνα βγήκε υποψήφια κατά κοινή ομολογία λόγω παρέας.

«Άσε με να μιλήσω ρε τρελέ» – «Αυτό μην το ξανακάνεις»

Αρπάχτηκαν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κι ο Τάκης Καραγκούνιας στο συμβούλιο. Η συζήτηση ξεκίνησε με όσα ανέφερε η Μελίνα Μεταξά πως ο Τάκης ρωτά τι θα ψηφίσουν οι συμπαίκτες του.

Τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης για το συγκεκριμένο θέμα κι ο Τάκης δεν σταματούσε να τον διακόπτει. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παναγιώτη, ο οποίος τον άγγιξε στον ώμο: «Άσε με να μιλήσω ρε τρελέ» φώναξε.

«Ώπα δεν δέχομαι να με σπρώχνει και να με λέει τρελό. Αυτό μην το ξανακάνεις. Με έσπρωξες κι εγώ δεν αγγίζω κανένα. Είσαι πολλή τσίτα, ηρέμησε» απάντησε έξαλλος ο Τάκης.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει για λίγο ο Παναγιώτης από το συμβούλιο του Survivor.