Η ψηφοφορία της Δευτέρας (13/3) στους Μαχητές φαίνεται πως έχει φέρει εντάσεις στην καλύβα αφού η κάλπη έδειξε άλλα τρία άτομα. Μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν η Τζο Μαριδάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/3) στο Survivor All Star η πρώτη απόρησε – «Δεν καταλαβαίνω γιατί προστατεύουν τον Βασάλο, δεν ξέρω τι έχει τάξει» – και μοιράστηκε τις σκέψεις της στην κάμερα.

Την ίδια ώρα ο Σπύρος Μαρτίκας θυμήθηκε το σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα και ξέσπασε εναντίον του – «Πότε έγινα πελάτης σου;» και ως κλασικός «προφεσόρ», έκανε την ανάλυσή του βάζοντας κάτω τα δεδομένα, ακυρώνοντας τον μισθοφόρο για τους ισχυρισμούς του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη έκανε τις σκέψεις του και τους υπολογισμούς του και βρήκε το ποιοι παίκτες τον ψήφισαν.

Χαρακτήρισε «αχάριστο» τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, γιατί ενώ τον έχει βοηθήσει και ενθαρρύνει να ακούγεται η άποψή του στην καλύβα και τους αγώνες, εκείνος τον ψήφισε κανονικά.

Μπορεί, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έδειξε αρχικά πως δεν τον ενδιαφέρει που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του στο Survivor προς αποχώρηση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται τελικά πως ισχύει. Ο παίκτης τα έβαλε κάτω κι έβγαλε πόρισμα για το ποιοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει «μαγειρέματα» για να τον ψηφίσουν.

«Γεια σας παιδιά. Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Ήξερα ότι θα πάρω κάποιες ψήφους, αλλά μετά έκανα την ανάλυση κι έβγαλα το πόρισμα. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα, εκτός από τον Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Ο Κωνσταντινίδης για να προστατεύσει τον ποπό του λέει ότι εφόσον είχα δύο ψήφους χθες, θα πάρω δύο ψήφους και σήμερα. Οπότε ας βρω τέσσερα άτομα να ψηφίσουν Βασάλο κι όλοι οι άλλοι θα ψηφίσουν Τζο… Ο Παναγιώτης πιστεύω ότι είναι αγνώμων κι αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο» ανέφερε αρχικά ο Βασάλος στο Survivor.

«Δεν με ενδιαφέρει που βγήκα προτεινόμενος, αλλά ο τρόπος που έγινε. Όσο για τον Ασημακόπουλο, που κάθε φορά βγαίνει και λέει δεν έχω παρέα, έχει μια χαρά παρέα την Μελίνα, οι οποίοι βγήκαν χθες στο συμβούλιο κι έλεγαν δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και γελούσαν. Οπότε έχει προκύψει μία τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλώς το έκαναν γιατί θέλουν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, ώστε να μην βγω υποψήφιος. Καλύτερα που βγήκα και να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θέλει να μείνει. Εγώ θα είμαι ο ίδιος όμως και δεν θα αλλάξω» δήλωσε ο Βασάλος στο Survivor, αναλύοντας το σκεπτικό του.

Τρίτη και φαρμακερή ήττα για τους Μαχητές! Το «σχέδιο Μαρτίκα» πέφτει ξανά στο τραπέζι και αποκαλύπτεται η στρατηγική του

Η ομάδα των Μαχητών φαίνεται πώς δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της με τις ήττες να διαδέχονται η μία μετά την άλλη.

Ήδη από την κάλπη έχουν βγει 4 υποψήφιοι και στο επεισόδιο της Τρίτης (14/3) καλούνται να βγάλουν άλλον 1, με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να μένει σίγουρα με έναν λιγότερο κατά την αποχώρηση.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη αφού τα λάθος ματσαρίσματα σε συνδυασμό με την ψυχολογία φαίνεται πως δίνουν έδαφος στους κόκκινους.

Επιστρέφοντας στην καλύβα και συζητώντας για το αγώνα, το «σχέδιο Μαρτίκα» έπεσε ξανά στο τραπέζι!

Ξεκίνησαν να αναλύουν τις κινήσεις του και τα λεγόμενά του για τις επιλογές των παικτών κυρίως στο flag race.

Φαίνεται πως οι Μαχητές έχουν υποψιαστεί τι θέλει ακριβώς να πετύχει, με τον Τάκη να κάνει σαφές ότι «δεν τσιμπάμε».