Η ενδυματολογική επιλογή της Emilia για να πάει στη Γλυφάδα φαίνεται πώς δεν άρεσε ιδιαίτερα στις συμπαίκτριές της στο My Style Rocks της Τρίτης (7/3).

Η Ρέινα θέλησε να τη βαθμολογήσει με μονάδα και μάλιστα τα σχόλιά της ήταν ιδιαίτερα καυστικά αφήνοντας την Emilia με το στόμα ανοιχτό.

Αφού σχολίασε όλα της τα ρούχα και πως ήταν σαν να της τα πέταξε κάποιος πάνω της και απλά την «έσπρωξαν» να βγει, η συζήτηση κατέληξε στα παπούτσια.

Η Ρέινα της τόνισε πώς με αυτό το παπούτσι δεν μπορείς να περπατήσεις στη Γλυφάδα, με την Emilia να της λέει: «Δεν θα πάω με τα πόδια. Σε ποια εποχή ζούμε; Δεν θα ανέβω στο γαϊδούρι να πάω».

Και εκεί ήρθε η ατάκα που πυροδότησε την ένταση μεταξύ τους: «Ένα γαϊδούρι θα σου ταίριαζε σήμερα πάντως».

«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Σκουλός – «Όταν φέρνεις concept με παιδιά, θα προσέχεις τι λες»

Με την Ειρήνη τα έβαλε ο Δημήτρης Σκουλός στο My Style Rocks της Τρίτης (7/3) με αφορμή το κόνσεπτ που παρουσίασε η παίκτρια ως δασκάλα σε παιδικό θίασο.

Ο τρόπος που το πλάσαρε δεν άρεσε διόλου στον coach ο οποίος πέραν της μονάδας που έβαλε στην εμφάνισή της φρόντισε να της δώσει να καταλάβει πως όταν μιλάει για παιδιά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε αρχικά πως δεν κατάφερε να περάσει το μήνυμα με την στυλιστική επιλογή της κι ο Σκουλός συνέχισε παρακάτω: «Δεν θέλω να τσακωθώ με τον φίλο μου τον Στέλιο που τον εκτιμώ και τον συμπαθώ αφάνταστα. Όταν φέρνεις εδώ ένα concept που έχει να κάνει με παιδιά, είτε είσαι δασκάλα είτε θες να υιοθετήσεις, είτε οτιδήποτε, θα προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Εγώ ό,τι σκέφτομαι το ακυρώνω τελείως και το αφήνω στους ειδικούς» είπε αναστατωμένος ο κριτής.

Απόρησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την εμφάνισή της σε σχέση με το κόνσεπτ που παρουσίασε «Είναι σαν να μας τρολάρεις».

Με το στόμα ανοιχτό όμως είχαν μείνει βλέποντάς τη και οι συμπαίκτριές της καθώς οι στυλιστικές επιλογές της δεν παρέπεμπαν σε δασκάλα. «Ο Χριστός!» αναφώνησαν.