Στο Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/01) η Σοφιάννα εμφανίστηκε ενθουσιασμένη στην κάμερα της παραγωγής τονίζοντας ότι βρήκε το χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια. Τρισευτυχισμένη με το εύρημα της, η παίκτρια τόνισε πως θα το παραδώσει η ίδια στον ηθοποιό.

Λίγη ώρα αργότερα ο Γιώργος Χρανιώτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram διέψευσε την παραγωγή του Survivor και την παίκτρια, πως το μαγιό το οποίο έδειξε η παίκτρια είναι το δικό του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/01), ο Γιώργος Χρανιώτης φόρεσε ξανθιά περούκα, μεταμφιέστηκε στον ιδιωτικό ερευνητή κ. Μητσόπουλο και εμφανίστηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αφού κατάλαβε πως είναι ο Γιώργος Χρανιώτης έβαλε τα γέλια αλλά άφησε τον «κύριο Μητσόπουλο» να πει όσα ήθελε. Ο «ιδιωτικός ερευνητής» τον ενημέρωσε πως τον έχει προσλάβει ο Γιώργος Χρανιώτης για να βρει το χαμένο μαγιό και πως δεν του αρέσουν καθόλου τα fake news τα οποία διαδίδονται ανά διαστήματα πως βρέθηκε το χαμένο μαγιό του ηθοποιού.