Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 έκρυβε, στο επεισόδιο της Τετάρτης (05/01) και πλάκες και αστεϊσμούς. Η Μυριέλλα, που τα βρήκε -προσωρινά;- με τον Βαλάντη έγινε αντικείμενο τρολαρίσματος τόσο από τον ίδιο τον τραγουδιστή, όσο και από τον Γιώργο Λιανό.

Για την ιστορία, την Μυριέλλα Κουρεντή είχε βάλει στο στόχαστρό του ο Βαλάντης τις τελευταίες μέρες και χάρισε στους τηλεθεατές του Survivor 5 ορισμένους από τους πιο έντονους καυγάδες που έχουν δει. Αποκορύφωμα ήταν ο καυγάς που σημειώθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης (05/01), στο οποίο ο τραγουδιστής κατηγόρησε την Μυριέλλα Κουρεντή πως χαριεντίζεται στον Άγιο Δομίνικο ενώ έχει σχέση στην Ελλάδα. «Έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα» ήταν μόνο μία από τις ατάκες που είπε ο τραγουδιστής όντας έξω φρενών με την ηθοποιό.

Λίγο πριν μεταφερθούν, όμως, στο συμβούλιο του νησιού όμως, ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από την συμπαίκτρια του για την συμπεριφορά του.

«Της ζήτησα ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη και αν πραγματικά υπάρχει ειδύλλιο, το χαίρομαι και κουμπάρος» της είπε ο Βαλάντης στο συμβούλιο.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Κατσαούνη να πει αν δέχεται την κουμπαριά και εκείνος είπε ότι την έχει δώσει στον… ομπρελά!

«Πιστεύω ότι έχεις δεύτερες σκέψεις. Φοβάσαι όχι την κουμπαριά, αλλά τον κουμπάρο. Σου φαίνεται πιο ακίνδυνος ο Καλαφατάς» του είπε ο Γιώργος Λιανός.

Φυσικά η Μυριέλλα ζήτησε από τον παρουσιαστή να σταματήσει γιατί είχε κοκκινίσει από την ντροπή της!

Η ομολογία του Γιώργου Κατσαούνη

Όσο για τον… γαμπρό, ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο 27χρονος αγρότης των Μαχητών του Survivor 5 φαίνεται από την πρώτη στιγμή ερωτευμένος με τη Μυριέλλα.

Το ομολόγησε, μάλιστα, χωρίς περιστροφές – πριν το συμβούλιο – και στην κάμερα και μάλιστα ζήτησε κάτι παραπάνω για την αγαπημένη του, νιώθοντας ένοχος για την υποψηφιότητά της.

«Τρέφω πιο βαθιά συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω.

Ξεχνάω την πείνα και τη δίψα όταν πηγαίνω στα συμβούλια και στα αγωνίσματα και τη βλέπω. Τι να πω, ψέματα;

Κάνω ένα κάλεσμα για τη Μυριέλλα γιατί νιώθω υπεύθυνος» είπε και κάλεσε τη Θεσσαλία από όπου κατάγεται να την ψηφίσουν για να μείνει στο παιχνίδι.