Με ένα εντυπωσιακό διαδραστικό δρώμενο στην οθόνη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών άνοιξε η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2014-15.

Ήταν «Όλοι Εδώ», όπως έλεγε και το μήνυμα του καναλιού, καθώς πρωταγωνιστές, παρουσιαστές και όλα τα στελέχη του σταθμού ήταν εκεί έχοντας δώσει το φετινό ραντεβού τους για να παρουσιάσουν ένα «γεμάτο» πρόγραμμα, που θα περιέχει 6 σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, το έγκυρο Δελτίο Ειδήσεων, 4 δημοφιλή shows, 4 αγαπημένες ψυχαγωγικές ελληνικές παραγωγές, 4 ενημερωτικές εκπομπές, 2 κοινωνικές εκπομπές, 2 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, μοναδικές ξένες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

«Στόχος μας, είναι η Ελλάδα να φτάνει παντού. Γι’ αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία μίας καμπάνιας για την προβολή της χώρας μας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό, με τίτλο: “WE SUPPORT GREECE”. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να ενθαρρύνουμε τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που σε καιρό οικονομικής ύφεσης το πάλεψαν και τα κατάφεραν. Έτσι, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε και άλλους ν’ ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο», τόνισε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 TV και επικεφαλής των τηλεοπτικών επιχειρήσεων του Ομίλου Antenna στην Ελλάδα και την Κύπρο, Στρατής Λιαρέλλης, ανέφερε ότι «ο ΑΝΤ1 θεωρεί και δικαιούται και να το πιστεύει, ότι το φετινό πρόγραμμα είναι καινοτόμο, πρωτότυπο και πλούσιο και πραγματικά θα εκπλήξει πολλούς».

«Αυτό που αλλάζει στο μείγμα της φετινής σεζόν είναι πως ενώ κρατάμε όλα τα πετυχημένα προγράμματα των προηγούμενων δύο ετών προχωράμε και σε σημαντική ενίσχυση της μυθοπλασίας», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV, Γιάννης Λάτσιος, μιλώντας για το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος και η Μαρί Κυριακού.

Οι ηθοποιοί της σειράς: «Οι Συμμαθητές».

Εβελίνα Παπούλια, Βάνα Δημητρίου και Τζοϋς Ευείδη.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς: «Εκδρομή», Γιάννης Ποιμενίδης, Δημήτρης Κυρατσούδης, Μαρία Βέργου και Νίκος Τσολερίδης.

Οι συντελεστές της σειράς «Μπρούσκο».

Ο Στρατής Λιαρέλλης, Γενικός Διευθυντής της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και Επικεφαλής Τηλεοπτικών Επιχειρήσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Pete Smith Managing Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στρατής Λιαρέλλης.