Υλικά
- 200 γρ. λευκή σοκολάτα
- 150 ml κρέμα γάλακτος
- 20 γρ. κόκκινα μούρα
Εκτέλεση
- Χτυπήστε την κρύα κρέμα γάλακτος με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε ένα μικρό μπολ μέχρι να σχηματιστεί μια μους.
- Ζεστάνετε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μόνο όταν η σοκολάτα λιώσει.
- Συνδυάστε τη σαντιγί και τη λιωμένη σοκολάτα.
- Αδειάστε την κρέμα μέσα σε ποτήρια γλυκού.
- Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες και γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα και φύλλα δυόσμου.
- Σερβίρετε αμέσως.