Στο χθεσινό επεισόδιο «Αγγελική» είδαμε πως: Η Αθηνά υποψιασμένη από την παραίτηση του Μιχάλη, ρωτάει τη Λένα αν του είπε την αλήθεια με τη Λένα να το αρνείται κατηγορηματικά. Την ίδια στιγμή η Αγγελική αποκαλύπτει στην Τζένη τη σχέση της με τον Στέφανο και της ζητάει να τηρήσει τη συμφωνία τους, να μην αποκαλύψει, δηλαδή, την πραγματική της ταυτότητα στον Στέφανο.

Η Τζένη, από την πλευρά της, εκβιάζει την Αγγελική λέγοντάς της ότι θα χρειαστεί να κάνει κάτι για εκείνη, ώστε να μην αποκαλύψει στον Στέφανο το πραγματικό της όνομα. Η Τζένη παραδέχεται στον Στέφανο ότι αγαπάει τον Παύλο, αλλά του υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τους Αργυρούς στη συμφωνία με τον Σταυριανό. Αργότερα, όλοι πάνε στα γενέθλια της Αθηνούλας εκτός από το Δημήτρη που μένει σπίτι με την Αγγελική να τον προσέχει.

O Μιχάλης ετοιμάζεται να φύγει από το κτήμα και το ανακοινώνει στον Αποστόλη, όταν τον καλεί πανικόβλητη η Αγγελική γιατί ο Δημήτρης έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό του και δεν μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Στο πάρτι γενεθλίων της Αθηνούλας, ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Δανάη τη σχέση του με την Αγγελική, ενώ ο Παύλος ακούει τη Σοφία να λέει στο Νικόλα για τον Ανδρέα και φεύγει εξοργισμένος κάνοντας τους να τρέξουν πίσω του για να τον σταματήσουν.

Πίσω στο σπίτι των Αργυρών, ο Μιχάλης σπάει την πόρτα του Δημήτρη και τον βρίσκουν λιπόθυμο.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά «Αγγελική» του Alpha στις 22.00;

Η Ιωάννα βλέπει τον Αποστόλη και την Άννα να φιλιούνται και σοκάρεται. Η Αγγελική και ο Μιχάλης βρίσκουν το Δημήτρη αναίσθητο στο δωμάτιό του. Ο Δημήτρης, όταν συνέρχεται, ζητάει συγγνώμη από τον Μιχάλη για όλα όσα έχει κάνει και εκείνος τον αντιμετωπίζει καχύποπτα.

Ο Νικόλας και η Σοφία παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη χωρίς την άδειά του για να ακολουθήσουν τον Παύλο μην τυχόν και πάει στον Ανδρέα, και τελικά τρακάρουν. Ο Νικόλας τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές ενώ η Σοφία μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα θεωρεί ότι η Αθηνά έχει μετανιώσει για τον τρόπο που της φέρθηκε, η Αθηνά όμως το διαψεύδει. Ο Παύλος πηγαίνει να βρει τον Ανδρέα, ξεκινάει καυγά μαζί του, χειροδικεί αλλά ο Αντρέας τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Παύλο, υπάρχει ένταση κι ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και τον Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο. Ο Χανδρινός δίνει χρήματα στη Τζένη αλλά της ζητάει ένα αντάλλαγμα: να μπλοκάρει τη συμφωνία των Αργυρών με τον Σταυριανό και να χωρίσει με τον Παύλο. Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.