Αρκετούς καλεσμένους θα υποδεχτούν για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μες Στην Καλή Χαρά».

Από το πλατό της εκπομπής θα περάσει το Σάββατο η Άση Μπήλιου για να αναλύσει πώς θα εξελιχθεί το 2014 για τα 12 ζώδια, σε οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Ακόμη, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Πατρίκιος Κωστής, πρωταγωνιστές της παράστασης «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», θα μιλήσουν για το έργο, τη συνεργασία αλλά και τη ζωή τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα επισκεφτεί το Καλλιμάρμαρο με το Νίκο Μάνεση, όπου ως ακοντιστής του Παναθηναϊκού πριν 40 χρόνια, έμαθε τι σημαίνει «ζωή», ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επισκεφτεί το κέντρο βρεφών «Μητέρα», όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. Τέλος, ο Κώστας Καραφώτης θα αναλάβει το μουσικό κομμάτι της εκπομπής, με τις επιτυχίες του.

Την Κυριακή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ευαγγελία Μουμούρη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», θα μιλήσουν για σχέσεις ενώ θα αποδείξουν ότι «και οι γυναίκες είναι έτοιμες για όλα».

Επιπλέον, η Αγγελική Νικολούλη, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, θα μιλήσει για όλα, ενώ η Ελένη Πέτα θα αναλάβει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα τραγούδια της.