Ύστερα από έξι σεζόν, αυτό το Σάββατο στις 12 Οκτωβρίου στις 17.45 θα προβληθεί από το Star το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Gossip girl».

Στο φινάλε, η Σερένα αποφασίζει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και να έρθει αντιμέτωπη με τον Νταν για το κεφάλαιο, που την αφορούσε. Ο Τσακ επιτέλους κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου, όταν τον συνδέουν με τον θάνατο του Μπαρτ. Η Τζορτζίνα ενώνει τις δυνάμεις της με τον Τζακ Μπας σε μια τελευταία προσπάθειά της να βοηθήσει το ζευγάρι.

Ο Νέιτ και η Σέιτζ συνεχίζουν την έρευνα τους, με όσα στοιχεία διαθέτουν, για να αποκαλύψουν την ταυτότητα του “Gossip Girl”. Ο Γουίλιαμ επιστρέφει για να παρηγορήσει την Λίλι και απορρίπτει την Άιβι, η οποία καταλαβαίνει πως ο Γουίλιαμ απλά τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λίλι.

Η Ντορότα, η Έλεανορ και η Σάιρους Ρόουζ σχεδιάζουν την απρόβλεπτη τελετή γάμου του Τσακ και της Μπλερ. Η ταυτότητα του φλύαρου «Gossip Girl» επιτέλους αποκαλύπτεται και αποτελεί ένα μεγάλο σοκ για όλους…

Πέντε χρόνια μετά η παρέα συγκεντρώνεται για να γιορτάσει τον γάμο του Νταν και της Σερένα. Ο Έρικ και η Τζένι παρευρίσκονται και αυτοί στο χαρούμενο γεγονός όπως και η Έλεανορ και η Σάιρους – Ρόουζ. Ο Νέιτ είναι πια ένας επιτυχημένος εκδότης και σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Ο Τσακ και η Μπλερ εξακολουθούν να είναι παντρεμένοι, ευτυχισμένοι και γονείς ενός 4χρονου γιου, του Χένρι. Η Άιβι έγινε μια επιτυχημένη συγγραφέας καθώς η αυτοβιογραφία της έγινε best seller και σενάριο για κινηματογραφική ταινία. Η Τζορτζίνα είναι ζευγάρι με τον Τζακ, η Λίλι τα ξαναβρήκε με τον Γουίλιαμ ενώ ο Ρούφους έχει στο πλευρό του την Λίζα Λόεμπ…