Η εκπομπή «Lifestyle» με τη Δέσποινα Καμπούρη ακολουθεί για μια ημέρα στην πανέμορφη Ύδρα τη Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την οικογένειά της, για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το XFactor και για πολλά ακόμη. Μιλά για το κοινωνικό κατεστημένο, εναντιώνεται σε όλους εκείνους που κατηγορούν τους τραγουδιστές για φοροδιαφυγή και δίνει απαντήσεις στις φήμες για πώληση του σπιτιού της…

«Πέρυσι, είχαμε διαφωνίες και χάσαμε τη μπάλα». Σε ποια ανήκει αυτή η φράση; Στην Κατερίνα Καινούργιου. Το νέο μέλος της παρέας του «Δέστε τους», αποστασιοποιημένο πια από την εποχή του «Όμορφου Κόσμου» λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει, χωρίς να εμποδίζεται από την αναγκαία συνύπαρξη!

Λίγες ώρες πριν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπουν στην πρωινή ζώνη, η Κατερίνα λέει: «Αν ο Γιώργος και η Φαίη βγάλουν τα προσωπικά τους στον αέρα, θα γελάω πολύ». Δεν σταματάει όμως εκεί.

Το φθινόπωρο του 2006 κατέβηκε στην Αθήνα. Η θέση της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Μπλα μπλα» την περίμενε. Από τότε μέχρι και πέρυσι η Φαίη Σκορδά έδινε το στίγμα της στην εκπομπή μας. Πριν δείτε την νέα Φαίη στο πρωινό του Mega, δείτε στιγμές από την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο Lifestyle!

Θεωρείται αντιπαθητικός και πυροδοτεί καταστάσεις. Φαίνεται ότι η ίντριγκα κυλάει στο αίμα του. Είναι όμως, έτσι; «Είμαι τελειομανής, συνάδελφος και φωνακλάς, αλλά γιαούρτι δε μου έχουν πετάξει ακόμα».

Με αυτά ακριβώς τα λόγια, ο Νάσος Γουμενίδης δίνει την απάντηση του και μας ανατρέπει την εικόνα που έχουμε όλοι γι’ αυτόν. Ο Νάσος Γουμενίδης, δημοσιογράφος του Κους Κους μας μιλάει για την blogoμανία που έχει κυριεύσει τους Έλληνες και όταν έρχεται η ώρα του Σωκράτη Γκιόλια, απλώς εκείνος συγκινείται! Γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Είναι τα δυο μεγάλα χαρτιά του Mega για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το «νησί» και το «master Chef» και το LifeStyle έχει τους πρωταγωνιστές τους. Η Ευγενία Μανωλίδου και η Κατερίνα Λέχου σε πρώτο πλάνο.

Τέλος, η ατζέντα του LifeStyle περιλαμβάνει: Φαγητό, cinema, μουσική και εναλλακτικές προτάσεις για να περνάμε καλύτερα στην πόλη μας!

Όλα θα τα βρείτε στο «LifeStyle», το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Alter.