Τον τέταρτο κύκλο του σόου χορού Dancing with the Stars ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna και έχουν ήδη γίνει πολλές συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα κληθούν να φορέσουν παπούτσια και χορού και να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση, φαίνεται πως παραμένει ακλόνητη η Ζέτα Μαρκτυπούλια. Ωστόσο εκκρεμεί συνάντησή της με τον Γιάννη Λάτσιο καθώς η παρουσιάστρια και ηθοποιός θα παίζει το χειμώνα στο Παλλάς, υποδυόμενη τη Μέριλιν Μονρόε, και τις Κυριακές θα έχει βραδινή παράσταση.

Για τους διαγωνιζόμενους πολλά ονόματα πάνε κι έρχονται, ωστόσο όπως μετέδωσε το STAR, υπάρχουν και κάποιες οριστικές απαντήσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτοί που φαίνεται, μέχρι στιγμής, να έχουν συμφωνήσει είναι οι Μάρκος Σεφερλής, Όλγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ευαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακοπούλου, Ελένη Τσολάκη, Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη και Όλγα Φαρμάκη.

Αρνητική απάντηση, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, έδωσαν οι Κατερίνα Καραβάτου, Kατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στους προηγούμενους τρεις κύκλους του σόου, νικητές αναδείχθηκαν η Έρικα Πρεζεράκου, ο Αργύρης Αγγέλου και η Ντορέτα Παπαδημητρίου.