Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής ´Ενωσης καθηγητής κ. Βασίλης Σκουρής και ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών καθηγητής κ. Θεόδωρος Φορτσάκης έρχονται «στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα την Παρασκευή το βράδυ, και επιχειρούν να αναζητήσουν τα αίτια της παθογένειας στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και να προτείνουν ενδεδειγμένες λύσεις.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται πρόσφατα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, βάσει των οποίων προκύπτει ότι στα ελληνικά δικαστήρια εκκρεμούν πλέον συνολικά 1.235.043 υποθέσεις!

Επιπλέον «στα άκρα» παρεμβαίνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, ο οποίος -εκτός από τον σχολιασμό της κατάστασης που επικρατεί – εισηγείται προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στα δικαστήρια.

Από την πλευρά των δικαστών, επίσης τοποθετούνται επί του θέματος ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος και ο πρόεδρος της ´Ενωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Σήμερα στις 23.15 στη ΝΕΤ.