Με τη «συνταγή» που ακολούθησαν την 6η Μαΐου θα πορευτούν τα κανάλια στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο εκλογικός μαραθώνιος που θα κορυφωθεί στις 7 το απόγευμα με την ανακοίνωση του κοινού exit poll από Mega, ANT1, Alpha και ΝΕΤ, παραμένει ίδιος με αυτόν του περασμένου μήνα.

Στο Mega, ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη. Ακολουθούν στις 10 οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας. Στις 18:30 τη σκυτάλη παίρνει η Όλγα Τρέμη.

Το Πρωινό ΑΝΤ1 θα δίνει από τις 7 το πρωί ως τη μία το μεσημέρι τον παλμό της επικαιρότητας με το Γιώργο Παπαδάκη στο τιμόνι. Στη συνέχεια το λόγο θα έχει η Μαρία Χούκλη που θα σχολιάσει με τους καλεσμένους της τα πρώτα exit poll.

Στο κανάλι του Φαλήρου, ο Γιώργος Αυτιάς θα παρακολουθήσει από τις 6 το πρωί την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. Ακολουθούν στις 10 οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου και αμέσως μετά η Πόπη Τσαπανίδου.

Χωριστά θα δούμε αυτή τη φορά τη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με την πρώτη να ξεκινά στις 18:00 και το δεύτερο να παίρνει τη σκυτάλη στις 22:30.

Στις 18:50 ξεκινούν οι εκλογές στο Star, οπότε και ο Παναγιώτης Στάθης θα υποδεχτεί το τηλεοπτικό κοινό. Ο Αντώνης Σρόιτερ θα πει στις 6 το απόγευμα την πρώτη καλησπέρα σε μία μετάδοση που θα διαρκέσει ως τα μεσάνυχτα.

Η ενημέρωση στη ΝΕΤ αρχίζει από τις 6 το πρωί με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.