Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για την χαμηλή τηλεθέαση του «Dancing with the stars Daily», για το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί αλλά και για δημοσιεύματα που την έχουν στεναχωρήσει.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν είναι σωστό να προδικάζουμε το αποτέλεσμα. Σε όλα έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν θα κάτσω παθητική και με τα χέρια σταυρωμένα», δηλώνει σε συνέντευξή της στην Espresso της Κυριακής.

Όσον αφορά τα αναληθή δημοσιεύματα, η Ευγενία δεν διστάζει να δηλώσει πως πολλά είναι αυτά που την έχουν στεναχωρήσει. «Είναι φοβερό να διαβάζεις ή να ακούς λεπτομέρειες για το πώς είσαι ως άνθρωπος στην καθημερινότητά σου ή στη σχέση σου με την οικογένεια και τους συνεργάτες σου».

Η παρουσιάστρια απαντά στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον σκηνοθέτη της εκπομπής της να παραιτηθεί εξαιτίας της. «Αυτό που ακούστηκε πρόσφατα ότι παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης γιατί δεν με άντεχε άλλο, με έχει στενοχωρήσει. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λένε τη γνώμη τους ανοικτά αφού με γνωρίσουν και αποκαθίσταται σιγά-σιγά η αλήθεια!».