Η Πινάρ παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ, το οποίο είναι θετικό. Η Γκιουμούς πληροφορείται το αποτέλεσμα ενώ βρίσκεται στην Καππαδοκία και αποφασίζει να το ανακοινώσει στον Μεχμέτ όταν επιστρέψει στην Πόλη.

Ο Ενγκίν όμως έχει άλλα σχέδια. Σκοπεύει να αρχίσει μια καινούρια ζωή με την Γκιουμούς μετά το τέλος της επίδειξης. Είναι μάλιστα αποφασισμένος να εξαφανίσει οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί μπροστά τους.

Αυτός είναι άλλωστε που έβαλε τη φωτιά στο εργοστάσιο, ώστε να εμποδίσει τον Μεχμέτ να τους ακολουθήσει στην Καππαδοκία. Η Γκιουμούς, η οποία αγνοεί τα πάντα, δέχεται την πρόταση του Ενγκίν για μία ξενάγηση στην Καππαδοκία.

Ο Μεχμέτ είναι απασχολημένος με την πυρκαγιά και με τους τραυματίες. Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια. Στο μεταξύ η Σερέφ βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλλημα. Αν επιλέξει τον Τζιχάν, θα πρέπει να παραιτηθεί από το επώνυμό της.As

Η επίδειξη στέφεται με μεγάλη επιτυχία. Η Γκιουμούς θέλει να επιστρέψει αμέσως στην Πόλη κοντά στον Μεχμέτ, όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…