Η Νιχάν αισθάνεται απoγοητευμένη μετά τη συνάντηση που είχε με το Μεχμέτ. Αρχικά αρνείται να συναντηθεί με τη Γκιουμούς, αλλά η αγάπη της για το Μεχμέτ γίνεται αιτία να αλλάξει γνώμη.

Αποφασίζει να πείσει τη Γκιουμούς να μην τον εγκαταλείψει… Η Πινάρ οργανώνει τη συνάντηση. Όμως, μία έκπληξη περιμένει τη Γκιουμούς στο σπίτι. Ο Μεχμέτ, με τη βοήθεια του Ονούρ, καταστρώνουν σχέδιο… απαγωγής της στην Πρίγκηπο!

Στο σπίτι επικρατεί πανικός. Επιβιβάζουν τη Γκιουμούς στο σκάφος και παρά τις διαμαρτυρίες της, σαλπάρουν. Η οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ της Νιλουφέρ και του Ονούρ δεν περνά απαρατήρητη από την Μπαχάρ, η οποία εκφράζει τις ανησυχίες της στον Γκιοκχάν.

Στο μεταξύ, οι νυχτερινές αποδράσεις της Οζγκέ δεν έχουν αίσιο τέλος. Η Σερέφ, γοητευμένη από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο δικηγόρος Τζιχάν, αποφασίζει να κάνει αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Ο Μεχμέτ καταβάλλει προσπάθειες για ένα νέο ξεκίνημα με τη Γκιουμούς, κρατώντάς την στο σκάφος. Η Γκιουμούς είναι εκνευρισμένη για τη βίαιη αρπαγή της, αλλά ο έρωτας του Μεχμέτ, πολύ γρήγορα γίνεται αιτία να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της…