Επιτέλους συλλαμβάνεται ο Ταρίκ, που είχε μετατρέψει τη ζωή των Σάντογλου σε κόλαση. Ο Μεχμέτ βρίσκει την ευκαιρία να τον σκοτώσει, αλλά δεν το κάνει λόγω του έρωτά του για την Γκιουμούς.

Οι Σάντογλου μπορούν πια να πάρουν μια ανάσα. Μετά από όλες τις περιπέτειες που έχουν περάσει εξαιτίας του Ταρίκ, καταφέρνουν για πρώτη φορά μετά από καιρό να χαμογελάσουν.

Η Σερέφ, με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και τα γενέθλια του Μεχμέτ, διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι, ενώ η Γκιουμούς σχεδιάζει ρομαντικές διακοπές για την ίδια και τον Μεχμέτ. Καταφέρνει να τον πείσει έστω και με δυσκολία, μόνο που αυτό δεν αρέσει καθόλου στη Σερέφ και οι σχέσεις τους περνάνε πάλι από μεγάλη ένταση. Τώρα απομένει στην Μπαχάρ να βρει μια άκρη με τις βρωμοδουλειές του Ταρίκ.

Η Γκιουλσούν τελικά συστήνει τον Λεβέντ στον πατέρα της και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που φοβάται. Ο Μεχμέτ Φικρί και ο Λεβέντ τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η Γκιουλσούν φεύγει από την έπαυλη και πηγαίνει να ζήσει στο σπίτι του Λεβέντ. Στο μεταξύ η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν ορίζουν ημερομηνία γάμου.

λλά και η Πινάρ με τον Ονούρ κάνουν έκπληξη στην Γκιουμούς και τον Μεχμέτ και τους ακολουθούν στις διακοπές τους. Οι διακοπές κάνουν καλό στον Μεχμέτ, καθώς αρχίζει να ξεχνάει όλα αυτά που έζησε μέχρι τότε. Μόνο που αυτήν τη φορά μια εντελώς διαφορετική έκπληξη τον περιμένει.

το ξενοδοχείο που μένουν, ο Μεχμέτ βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι που δεν το φανταζόταν ούτε στα όνειρά του…