Μετά από ανακρίσεις των ανθρώπων του Τζεβντέτ, ο Μεχμέτ αφήνεται ελεύθερος και το νέο χαροποιεί όλη την οικογένεια, μα πιο πολύ απ’ όλους την Γκιουμούς. Τα σύννεφα της θλίψης που τους βάραιναν το τελευταίο διάστημα, αρχίζουν να σκορπίζουν.

Τώρα τα μάτια όλων πέφτουν στον Μεχμέτ Φικρί, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην εντατική, και στον Ταρίκ που παραμένει άφαντος.

Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν χρησιμοποιούν όλα τα θεμιτά και τα αθέμιτα μέσα για να εντοπίσουν τα ίχνη του Ταρίκ. Ψάχνουν όλους τους τρόπους που μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει ο Ταρίκ για να διαφύγει στο εξωτερικό. Η έξοδος του Μεχμέτ από τη φυλακή συνδυάζεται με την έξοδο του Μεχμέτ Φικρί από την εντατική και αυτό γιορτάζεται διπλά στην οικογένεια.

Μόνο που αυτή η ευτυχία επισκιάζεται γρήγορα από τη στάση του Μεχμέτ, ο οποίος έχει αλλάξει πολύ από τότε που βγήκε από τη φυλακή. Αυτά που έζησε εκεί μέσα τον κάνουν να σκέφτεται με πάθος την εκδίκηση. Μόνη του έγνοια είναι να βρει τον Ταρίκ και να τον αφανίσει.

Η εμμονή του τρομάζει ακόμα και την Γκιουμούς. Τα πράγματα όμως είναι προβληματικά και στην εταιρία. Λόγω της κακής εικόνας που έχει δοθεί προς τα έξω, ακυρώνονται μία-μία όλες οι επαγγελματικές συμφωνίες.

Η Γκιουμούς σχεδιάζει διακοπές – έκπληξη, για να πάρει για λίγο το μυαλό του Μεχμέτ από τον Ταρίκ. Μόνο που ο Μεχμέτ δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός από το να βρει τον Ταρίκ και αυτό πληγώνει βαθιά την Γκιουμούς…