Ο Μεχμέτ, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του, δηλώνει ένοχος στο δικαστήριο. Αποδέχεται όλες τις κατηγορίες και με αυτοθυσία σώζει από τη φυλακή τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Η Γκιουμούς έρχεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο κίνδυνο στην προσπάθεια να σώσει τν σύζυγό της.

Η προσπάθεια του Ενγκίν να φέρει το Χινταγέτ στο δικαστήριο βρίσκει εμπόδιο τους άντρες του Τζεβντέτ. Ο Χινταγέτ σκοτώνεται, ενώ ο Ενγκίν τραυματίζεται βαριά. Όλοι ανησυχούν για την Γκιουμούς που δεν εμφανίζεται στη δίκη. Ο Ονούρ και ο Μπερκ αφήνονται ελεύθεροι. Μόνο που η επιστροφή του Μεχμέτ στη φυλακή δεν αφήνει κανέναν να χαρεί.

Τα νέα που έρχονται από την Γκιουμούς ταρακουνούν όλη την οικογένεια. Ο Χινταγέτ που θα μπορούσε να αποδείξει την αθωότητα του Μεχμέτ και των υπολοίπων, έχει σκοτωθεί. Ο Ενγκίν εγχειρίζεται στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν εγγυάται για την έκβαση της εγχείρισης.

Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν βρίσκονται στα ίχνη του Ταρίκ, ο οποίος συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο τη στιγμή που προσπαθεί να ξεφύγει. Η χαρά όμως δεν κρατάει πολύ, καθώς ο ίδιος αρνείται τα πάντα και αφήνεται ελεύθερος λόγω ελλιπών στοιχείων. Επιπλέον, η οικονομική κατάσταση του Μεχμέτ ανοίγει την όρεξη των άλλων κρατουμένων, οι οποίοι τον παρενοχλούν για να του αποσπάσουν χρήματα. Ο Μεχμέτ Φικρί βρίσκεται στην εντατική και η κατάστασή του επιδεινώνεται…