Η Σερέφ, θεωρώντας τη Γκιουμούς υπεύθυνη που ο Αχμέτ έφυγε από την έπαυλη, ζητάει από το Μεχμέτ να τη διώξει. Μητέρα και γιος έρχονται σε ρήξη. Όταν όμως ο Μεχμέτ λέει πως αν φύγει η Γκιουμούς θα φύγει και ο ίδιος, η Σερέφ αναγκάζεται να υποχωρήσει.

Η απομάκρυνση του Ταρίκ από την εταιρία διχάζει την οικογένεια Σάντογλου. Η Μπαχάρ συμμαχεί με τον Ταρίκ ενάντια στο Μεχμέτ και τον Ονούρ και οι δύο πλευρές συγκρούονται.

Ο Μεχμέτ Φικρί το μαθαίνει και ζητάει εξηγήσεις από το Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ ζητάει απ’ τον παππού του να του δείξει εμπιστοσύνη και να του δώσει δύο μέρες, για να αποκαλύψει με στοιχεία τι έχει γίνει. Παράλληλα ο Μεχμέτ συνεχίζει να εκπλήσσει τη Γκιουμούς.

Για να τον συγχωρέσει που στο γάμο τους την άφησε μόνη της, ο Μεχμέτ της ζητά να επαναλάβουν την τελετή!

Η Πινάρ και ο Ονούρ οργανώνουν κρυφά δεξίωση στην έπαυλη. Η Γκιουμούς πραγματοποιεί την πρώτη της πώληση, αλλά έχει και την πρώτη της άσχημη εμπειρία στη δουλειά. Η επιταγή που της δίνουν, αποδεικνύεται ακάλυπτη.

Κι ενώ ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς ζουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, η ευτυχία τους σκιάζεται και πάλι από τα σκάνδαλα που ξεσπούν στην οικογένεια.