Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που η Γκιουμούς επέστρεψε στο Αφιόν. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα τόσο για το Μεχμέτ όσο και για τη Γκιουμούς άλλαξαν πολλά, αλλά όχι τα αισθήματα του ενός για τον άλλο.

Η Γκιουμούς, που επέστρεψε στην παλιά της ζωή με τη γιαγιά, πρέπει να βγάλει τα προς το ζην και ψάχνει παντού δουλειά. Ο Μεχμέτ πήγε μία φορά στο Αφιόν, αλλά επέστρεψε χωρίς να μπορέσει να δει τη Γκιουμούς και γι’ αυτό αφιερώθηκε στη δουλειά.

Η Πινάρ και ο Ονούρ, που επιστρέφουν από το μήνα του μέλιτος, στενοχωριούνται πολύ όταν μαθαίνουν ότι η Γκιουμούς έφυγε. Εν τω μεταξύ, ο Μεχμέτ Φικρί υποβλήθηκε σε μια εγχείριση, που ήταν επιτυχής. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και τώρα η οικογένεια συγκεντρώνεται όλη μαζί για την επιστροφή του Μεχμέτ Φικρί. Εκεί, ο Μεχμέτ Φικρί αναζητεί την Γκιουμούς.

Η Σερέφ του λέει ψέματα ότι ειδοποίησε την Γκιουμούς, αλλά αυτή δεν ήθελε να έρθει. Και η Μπαχάρ έχει θυμώσει με την Γκιουμούς, επειδή άφησε την κολεξιόν στη μέση…

Ο Μεχμέτ Φικρί ανακοινώνει ότι θα αποσυρθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο Ταρίκ είναι σίγουρος ότι θα αναλάβει αυτός τα ηνία. Ο Μεχμέτ, βλέποντας την ευτυχία της Πινάρ και του Ονούρ, αποφασίζει αιφνιδιαστικά να πάει στο Αφιόν.

Κρυφά απ’ όλους, ξεκινάει για το Αφιόν. Η Γκιουμούς, η οποία μαθαίνει ότι βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό σχεδίου, βλέπει ξαφνικά μπροστά το Μεχμέτ και σοκάρεται. Είναι όμως αποφασισμένη να μην του παραδοθεί και αποφεύγει να βρεθεί μόνη μαζί του.

Ωστόσο, με τις παγίδες που στήνουν οι φίλες της για να φιλιώσει το ζευγάρι και εξαιτίας κι ενός γλεντιού στο οποίο παρίσταται κι ο Μεχμέτ, η Γκιουμούς δε μπορεί να ξεφύγει από τον άντρα της. Η Γκιουμούς κι ο Μεχμέτ θα περάσουν το βράδυ στο ίδιο δωμάτιο;