Με looks εμπνευσμένα από την ίδια τη ζωή έκαναν την Παρασκευή (22/9) την εμφάνισή τους οι παίκτριες στο επεισόδιο του My Style Rocks. Από εκείνες που πρωταγωνίστησαν αρνητικά ήταν σίγουρα η Χριστίνα με αφορμή την παντόφλα – «τσαρούχι» που φόρεσε σε συνδυασμό με ένα τζιν παντελόνι σωλήνα που το έχει ζωγραφίσει ο γιος της, τα γυαλιστερά γάντια, την τσάντα που είχε και εκείνη γυαλάδα και τα γυαλιά μάσκα. Ήθελε να… παντρέψει το μοντέρνο με το φολκ εξήγησε.

Η διαγωνιζόμενη στο κόνσεπτ της πήγαινε στο σινεμά με τον γιο της και τους φίλους του για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του – έχουν κλείσει μια αίθουσα στον κινηματογράφο. Είναι 14 ετών αποκάλυψε.

«Υπάρχει περίπτωση να τους τρολάρεις;» τη ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου, με την Χριστίνα να χαμογελάει πονηρά και να λέει «ποιος ξέρει;», ενώ οι συμπαίκτριές της της επισήμαναν πως τα στοιχεία που επέλεξε δεν συνδυάζονται και ότι το πατούμενό της είναι παντόφλα και δεν μπορεί να φορεθεί έξω.

Πηγαίνοντας μπροστά στην κριτική επιλογή η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε πως ξέρει ότι δεν θα συμφωνήσουν οι άλλοι μαζί της, αλλά «φαίνεσαι η πιο κουλ μαμά ever. Τρελαίνομαι για ρούχα που είναι μοναδικά και αναφέρομαι στο παντελόνι, ό,τι παπούτσι και να έβαζες θα ήταν τέλειο και μου αρέσει το κοντράστ με τα γάντια που γυαλίζουν και την μπλούζα. Να είσαι περήφανη» της τόνισε και με αφορμή αυτό, συγκίνηση προκάλεσαν στη συνέχεια τα όσα είπε η Χριστίνα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους.

«Τις έχω βάλει εγώ τις βάτες από μέσα, είναι δικές μου. Δεν είναι της μπλούζας. Είμαι η πιο υπερήφανη μαμά και βασικά όλες οι μαμάδες αυτό λένε. Απλώς, εντάξει, είναι κάποιες μαμάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους και νομίζω πως μπορούν να με καταλάβουν πιο πολύ σε αυτό το κομμάτι» υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Μου το λέει και ο ίδιος ο γιος μου συνέχεια. “Μαμά, είμαι πολύ υπερήφανος για σένα” μου λέει και αυτό με κάνει πιο περήφανη ακόμα» συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα και δάκρυσε. Η Σοφία Χατζηπαντελή την βαθμολόγησε με «4» γιατί είπε «αυτή η εικόνα είναι το φρέσκο».

«Αυτό το look για εμένα είναι όλο λάθος. Καλά, παπούτσια δεν λέγονται, τσαρούχια δεν λέγονται. Τι λέγονται αυτά; Πασουμάκια; Δεν βγαίνουν έξω από το σπίτι παιδί μου αυτά. Και πες ότι εσύ αποφάσισες να τα βγάλεις… βόλτα, δεν έχουν καμία σχέση σαν ύφος ούτε με τα γάντια αυτά, ούτε με αυτό της μπλούζας, γιατί αυτή η μπλούζα δεν είναι απλό t-shirt, έχεις βάλει και τις βάτες το έχεις κάνει λίγο ράγκμπι, είναι oversized» είπε αντίθετα ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ ούτε ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος:

«Εγώ εντάξει με το “γεια σου τσολιά μου εκεί απέναντι” πεθαίνω» δήλωσε αρχικά ο φωτογράφος και αναφερόταν στο σχόλιο που έγραψε στον πίνακά της με την βαθμολογία η Ιφιγένεια, για να συνεχίσει «Αυτά τα παπούτσια μόνο χιουμοριστικά μπορώ να τα δω, δεν έχουν κανένα νόημα».