Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο στυλίστας Μάρκελλος Νύκτας το μεσημέρι της Πέμπτης (07/06) και κατάφερε να κάνει άνω – κάτω τον παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο. Οι ατάκες του Μάρκελλου Νύκτα έφεραν σε αμηχανία τον Φώτη Σεργουλόπουλο ο οποίος όμως κατάφερε να διαχειριστεί τα όσα ακούστηκαν.

Αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος προσπάθησε να προχωρήσει την συνέντευξη με τον Μάρκελλο Νύκτα να «κόβει» τον παρουσιαστή λέγοντας: «Να τελειώσω την ιστορία».

«Τελείωνε γιατί δεν έχουμε και αιώνες» σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Μάρκελλο Νύκτα να τονίζει πως: «Έχεις και την αγωνία σου με το χρόνο». Ο παρουσιαστής του απάντησε ότι: «Καμία αγωνία. Πάρε το χρόνο σου. Κάνε ότι θες».

Ο όρος καπουτζιδισμός

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο Μάρκελλος Νύκτας αναφέρθηκε στον όρο «καπουτζιδισμό». «Ήμουν μέσα σε αυτό το πράγμα. Όχι τώρα που υπάρχει ο καπουτζιδισμός» είπε ο Μάρκελλος Νύκτας και ο Φώτης Σεργουλόπουλος του είπε: «Σταμάτα τώρα! Είναι φίλος μου ο Γιώργος».

«Ίσα ίσα. Είναι καλώς που υπάρχει ο καπουτζιδισμός. Είναι ένας όρος ωραίος. Πρέπει να υπάρχει. Απλώς εμείς ήμασταν οι πρώτοι που σηκώσαμε την παντιέρα» ανταπάντησε ο Μάρκελλος Νύκτας.
«Και γι’ αυτό το λόγο σε σεβόμαστε όλοι που ασχολούμαστε με τον καπουτζιδισμό» τόνισε ο παρουσιαστής στην συνέχεια.

Η απαγορευμένη μόκα

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο Μάρκελλος Νύκτας ενημέρωσε τους δύο παρουσιαστές ότι απέχει από τη ζάχαρη και την μόκα. Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον κοίταξε με μεγάλη απορία σχετικά με την μόκα, πήρε μια απάντηση που δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να την είχε ακούσει στον αέρα.

«Την… κόκα!» είπε ο Μάρκελλος Νύκτας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να λέει σε έντονο ύφος: «Σταμάτα ρε συ Μάρκελε! Μέσα στο μεσημέρι!».