Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες αφότου εισήχθη στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τζέρεμι Ρένερ, επέστρεψε στο σπίτι του, όπως ανέφερε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ρένερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νεβάδα την Πρωτοχρονιά με τους γιατρούς και τους οικείους του να φοβούνται για τη ζωή του.

Η ανάρτηση του ηθοποιού ήταν μια απάντηση σε μήνυμα του επίσημου λογαριασμού της σειράς Mayor of Kingstown στο Twitter. Ο Ρένερ είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς. Στην ανάρτησή του σημείωσε πως είδε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν που προβάλεται από την πλατφόρμα Paramount+ στο σπίτι του με την οικογένειά του.

«Πέραν της ομίχλης του μυαλού μου στη διάρκεια της ανάρρωσης, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που παρακολούθησα το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με την οικογένειά στο σπίτι μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρένερ.

Ο ηθοποιός έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο μέχρι να αναρρώσει μετά το χειρουργείο για το αμβλύ θωρακικό τραύμα και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε, όμως τα καλά νέα είναι ότι, όπως επιβεβαίωσε μέσω Twitter βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Μπορεί ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο Universe της Marvel ως «Hawkeye» να αναρρώνει στο σπίτι του, αλλά οι φίλοι του δήλωσαν πως ο δρόμος για την αποκάταστασή του είναι μακρύς, μιας και μπορεί να διαρκέσει έως δύο χρόνια.

«Ο Τζέρεμι έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Η δεξιά πλευρά του στήθους του ήταν “κομμάτια” και ο άνω κορμός του είχε πολλά τραύματα. Είχε, επίσης, ένα άσχημο τραύμα στο κεφάλι, που αιμορραγούσε και ένα τραύμα στο πόδι. Οι θεράποντες ιατροί τείνουν να αφήσουν χρόνο για να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, και αυτό συμβαίνει εδώ», ανέφεραν οι φίλοι του 52χρονου στο RadarOnline.