Δυο από τις υποθέσεις οι οποίες έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και απασχολούν την κοινή γνώμη έχουν έρθει στο φως εξαιτίας του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη. Πρόκειται για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Ηλίας Γκιώνης, το μεσημέρι της Παρασκευής (04/02) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel κατήγγειλε πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του από ανθρώπους της νύχτας εξαιτίας των όσων έφερε στο φως της δημοσιότητας.

Ηλίας Γκιώνης: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου από ανθρώπους της νύχτας»

«Ξέρω πολύ καλά ότι κάνω κάτι το οποίο είναι αρκετά ανορθόδοξο βάση των νομικών και όσων πρέπει να κάνουν οι Αρχές. Γιατί εγώ; Γιατί εγώ αυτό που κάνω είναι να είμαι ένας πομπός, να λαμβάνω τα μηνύματα των θυμάτων και να τα βγάζω στη δημοσιότητα» απάντησε στην ερώτηση «γιατί αυτός;» βγάζει τις υποθέσεις στη δημοσιότητα.

Έχει απειληθεί η ζωή του μετά τα όσα έφερε στη δημοσιότητα; «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου στο χώρο της νύχτας. Το γνωρίζουμε με τον δικηγόρο μου από την πρώτη μέρα, αλλά για να ζητήσω προστασία από τις Αρχές πρέπει να έχω στοιχεία που να αποδεικνύουν τις απειλές για να με προστατεύσουν», είπε ο Ηλίας Γκιώνης.