«Για εκείνον το σεξ μαζί μου δεν είναι ποτέ αρκετό» αναφέρει η διάσημη ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε σε ένα από τα πιο δημοφιλή νεανικά σίριαλ της δεκαετίας του ’90.

Δεν είναι άλλη από την Tori Spelling, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της «Ντόνα» στο «Beverly Hills 90210», που δηλώνει στενοχωρημένη επειδή δεν μπορεί να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον σύζυγό της Dean McDermott.

Συμμετέχοντας στο νέο ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης «True Tori» όπου παρουσιάζεται η κοινή ζωή του ζευγαριού, η 41χρονη Tori, εμφανίζεται στο διαφημιστικό σποτ του πρώτου επεισοδίου να αναφέρει με λυγμούς πως: «ο άνδρας μου δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος, μόνο από εμένα».

«Για εκείνον το σεξ μαζί μου δεν είναι αρκετό, θέλει πολλά περισσότερα», παραδέχεται η Tori αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, «λυπάμαι που δεν μπορώ να δώσω στον άνδρα μου το σεξ που θέλει».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2006 και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, ενώ ο 47χρονος McDermott, έχει ήδη παραδεχτεί πως έχει απατήσει την γυναίκα του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι το σεξ για εκείνον είναι κάτι σαν ναρκωτικό…