Ένα κατακόκκινο φόρεμα επέλεξε η Caprice για να πάει σε φιλανθρωπικό γκαλά συνοδευόμενη από το σύζυγό της Ty Comfort.

Το 41χρονο διάσημο μανεκέν αναμένεται να γεννήσει το Σεπτέμβριο.

Η Caprice και ο εκατομμυριούχος σύζυγός της είχαν στραφεί σε παρένθετη μητέρα για να αποκτήσουν ένα παιδί καθώς η ίδια δεν μπορούσε να συλλάβει. Όμως ένα μήνα αργότερα έμεινε έγκυος. Η ίδια είναι τρισευτυχισμένη που θα έχει δύο μωρά τα οποία θα γεννηθούν με διαφορά ενός μήνα.

Το κορυφαίο μοντέλο της δεκαετίας του ‘90 είχε δηλώσει πως πάντα ονειρευόταν να κάνει μια μεγάλη οικογένεια αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει το σωστό σύζυγο. Με τον Comfort όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι δυο τους αποφάσισαν να συζήσουν μετά από δύο μήνες σχέση και να δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να κάνουν παιδί.

«Ήμουν τρομερά χαρούμενη όταν μετά από δύο εβδομάδες έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο. Ο γιατρός όμως δεν μπορούσε να ακούσει την καρδιά του μωρού και μου ζήτησε να πάω λίγες μέρες αργότερα. Μετά όμως από τέσσερις μέρες άρχισαν να νιώθω φρικτούς πόνους και να έχω αιμορραγία. Πήγα στο γιατρό ο οποίος μου είπε ότι μόλις είχα χάσει δύο έμβρυα» είχε πει στην Daily Mail.

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία αποφάσισε να βρει μια παρένθετη μητέρα για να της δώσει ένα παιδί που τόσο λαχατρούσε. Η γυναίκα της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος το Δεκέμβριο ενώ και η ίδια κατάφερε να μείνει έγκυος ένα μήνα αργότερα.