Η Λίντσεϊ Λόχαν δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Το ίδιο – ή σχεδόν το ίδιο – ισχύει και για τον Τσάρλι Σιν. Επομένως, μία κινηματογραφική συνάντηση των δύο, είναι, αν μη τι αλλο, ενδιαφέρουσα.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της ταινίας Scary Movie 5, όπου κάνουν guest εμφανίσεις. Κι ενώ ο Τσάρλι δείχνει καλή διαγωγή στα γυρίσματα, η Λίντσεϊ έχει βαλθεί να τρελάνει τους παραγωγούς με τα καμώματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός δεν είναι ικανοποιημένη με τον τρόπο που την παρουσιάζει η ταινία, αφού σατιρίζει την άσωτη ζωή της. Έτσι έχασε επίτηδες την πτήση της προς την Ατλάντα, προσπαθώντας να αποφύγει μία συγκεκριμένη σκηνή, την οποία θεωρούσε προσβλητική.

Και η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη καθώς δεν έχει γυριστεί ακόμη η σκηνή που όλοι φοβούνται: εκεί που ο Σιν φιλά την Λόχαν. Οι παραγωγοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι ο άτακτος ηθοποιός θα σκαρώσει κάποια φάρσα στην συνάδελφό του και δεν μπορούν να προβλέψουν την αντίδρασή της.

Στα γυρίσματα η Λόχαν εμφανίστηκε με σέξι ρόμπα και μαύρο νεγκλιζέ. Φυσικά, αυτό προβλέπεται από το σενάριο, αλλά ακόμη και αν δεν προβλεπόταν, δεν θα έκανε εντύπωση σε κανέναν.