O ηθοποιός Taylor Kinney από τη σειρά «Vampire Diaries» που φημολογείται ότι έχει σχέση με τη Lady Gaga μπήκε στο στόχαστρο μετά τη συνέντευξη και τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα φίλη της πρώην κοπέλας του.

O 3Oχρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο video clip της τελευταίας επιτυχίας της Lady Gaga «You and I» σχολιάστηκε επικριτικά μετά τις αποκαλύψεις που έκανε φίλη της Brittany Jacket με την οποία είχε σχέση πριν γνωρίσει την τραγουδίστρια.

Μιλώντας στο περιοδικό Star Magazine η εν λόγω κοπέλα είπε πως ο Taylor Kinney είχε ακόμα σχέση με τη φίλη της, την 26χρονη κτηματομεσίτρια Britanny Sacket ,όταν γνώρισε τη Lady Gaga και ότι η Britanny διαπίστωσε μετά από λίγο ότι την απατούσε.

Για να προκαλέσει τα σχόλια της κοινής γνώμης και να θίξει την ποιότητα του χαρακτήρα της Gaga είπε πως εκείνος προσπάθησε να την απομακρύνει λέγοντας της ότι έχει σχέση αλλά η ποπ σταρ αδιαφόρησε και ήταν εκείνη που επέμενε μέχρι να γίνει κάτι μεταξύ τους.

Επίσης έδωσε αυτές τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα που απεικονίζουν το πρώην ζευγάρι σε ευτυχισμένες στιγμές.

Πάντως σίγουρα ο Kinney έχει επωφεληθεί από τη συζήτηση γύρω από το όνομα του με αφορμή τη σχέση του με τη διάσημη τραγουδίστρια λόγω του ότι έγινε ευρύτερα γνωστός.