Από τη Halle Berry, τη Geri Halliwell, τη Miranda Kerr, τη Rihanna, τη Gwyneth Paltrow, τη Candice Swanepoel και την Erin Heatherton, όλες τους μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις τους.

Το θέαμα όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν τις βλέπει κανείς να φορούν τα μαγιό τους. Ποιο είναι το μυστικό τους; Επέλεξε το σωματότυπο που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει και ακολούθησε την αντίστοιχη δίαιτα και γυμναστική.

Halle Berry

Η διάσημη 45χρονη ηθοποιός συνδυάζει υγιεινή διατροφή καθώς και ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής. Ξεκινάει τη μέρα της κάνοντας jogging καθώς και μερικές απλές ασκήσεις τις οποίες επαναλαμβάνει το απόγευμα.

Geri Halliwell

Η πρώην Spice Girl, η οποία έχει ύψος, μόλις, 1,58 αντιμετώπιζε προβλήματα με το βάρος της καθώς σημείωνε σημαντικές και απότομες αλλαγές βάρους. Πλέον, όμως, η 39χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να αφήσει την αυστηρή δίαιτα και να τρώει «ό,τι τραβάει η όρεξή της με ρέγουλα όμως». Όσον αφορά τη γυμναστική, η ίδια παραδέχεται: «Περπατάω πολύ και κάνω γιόγκα. Η πιο απαιτητική, όμως, άσκηση που με διατηρεί σε φόρμα είναι ότι κυνηγάω από πίσω την κόρη μου, Bluebel».

Miranda Kerr

Το 28χρονο μοντέλο, γνωστός άγγελος της Victoria Secret , προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της ειδικά από τη στιγμή που απέκτησε παιδί. Η ίδια παραδέχεται: «Η υγιεινή διατροφή είναι προτεραιότητα τόσο για μένα όσο και για το γιο μου. Όταν τρώω υγιεινά, έχω περισσότερη ενέργεια. Λατρεύω το σπανάκι, το αβοκάντο και γενικά τα λαχανικά». Το μοντέλο δηλώνει επίσης λάτρης της γυμναστικής και της γιόγκα.

Rihanna

Η 22χρονη τραγουδίστρια ακολουθεί τις λεγόμενες δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων ενώ έχει και προσωπικό προπονητή που τη βοηθάει να είναι πάντα σε φόρμα.

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε: «Ο προσωπικός μου προπονητής είναι το μυστικό της υπόθεσης. Γυμνάζομαι καθημερινά. Παρόλα αυτά νοιώθω ότι χρειάζομαι κάποιον που να με παρακινεί. Λατρεύω τους υδατάνθρακες αλλά στο τέλος της ημέρας αυτοί είναι οι χειρότεροι εχθροί μου. Γυμνάζομαι και προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Αυτό με βοηθάει να χάνω βάρος χωρίς καν να το σκέφτομαι».

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των διασήμων που ακολουθούν αυστηρή δίαιτα και πρόγραμμα γυμναστικής για να διατηρήσουν το σώμα τους σε φόρμα. Μάλιστα, η 38χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, έχει προσωπικό γυμναστή, γυμνάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα και σύμφωνα με την ίδια: «Προσπαθώ να αποφύγω τις πατάτες. Αυτή είναι η μόνη μου αδυναμία. Κατά τα άλλα τρώω πάντα σωστά. Όταν θέλω να χάσω βάρος απλά μειώνω τα ζυμαρικά, το ψωμί και τις πατάτες».

Candice Swanepoel

Το μόλις, 21 ετών μοντέλο της Victoria Secret αποκαλύπτει ότι το να διατηρεί το κορμί της σε φόρμα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαντάζεται κανείς. Συγκεκριμένα, είπε: « Ακόμα και τα μοντέλα έχουν ενοχικές απολαύσεις, Λατρεύω τα πλούσια πρωινά, με κρουασάν, αβγά και μπέικον»!