Ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, Οχάνι Νόα κατηγόρησε τον ράπερ Ντίντι για το διαζύγιό τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six.

O Οχάνι Νόα παντρεύτηκε τη διάσημη τραγουδίστρια το 1997 και ο γάμος τους κράτησε μόλις έναν χρόνο. Η Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησε να βγαίνει με τον ράπερ Ντίντι από το 1999 έως το 2001.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στην εκπομπή «Despierta America», ο Οχάνι Νόα σημείωσε: «Ένα μέρος αυτού του διαζυγίου οφείλεται σε ένα λάθος του Ντίντι. Όταν ήρθε η Sony και της έδωσε τα εκατομμύρια που πήρε, ήταν ο Ντίντι που επρόκειτο να γίνει ένας από τους παραγωγούς πολλών κομματιών που θα έμπαιναν στο άλμπουμ “On The 6”. Εκεί ξεκίνησε η εξαπάτηση, τα ψέματα και ο χωρισμός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν στο Λος Άντζελες και άνοιγα το εστιατόριό μου κι εκείνη βρισκόταν μεταξύ Μαϊάμι και Νέας Υόρκης κι εργαζόταν για το άλμπουμ. Όταν μπορούσα, πήγαινα και την έβρισκα για να είμαι μαζί της. Τότε, κατά τη διάρκεια αυτής της απόστασης που είχαμε, ξεκίνησε η εξαπάτηση».

Ο Οχάνι Νόα ισχυρίστηκε επίσης ότι η διάλυση του γάμου του με την Τζένιφερ Λόπεζ έκανε κακό στην καριέρα του καθώς δεν μπορούσε να βρει δουλειά. «Ήθελα να ρωτήσω την Τζένιφερ, τι σου έκανα και με πήγες στο δικαστήριο, με κατηγόρησες, είπες ψέματα, δημιούργησες ψεύτικα πράγματα για μένα και κάλεσες τόσες εταιρείες για να με πετάξουν έξω και τόσα τηλεοπτικά δίκτυα για να μη μου δώσουν δουλειά; Γιατί, ενώ δεν σου έχω κάνει τίποτα; Αφήστε τη να πει την αλήθεια, αφήστε τη να πει όσα συνέβησαν», σημείωσε χαρακτηριστικά o ηθοποιός.