Τα παιδιά του ράπερ Diddy προχώρησαν σε μια ανακοίνωση στο Instagram, με σκοπό να υποστηρίξουν τον πατέρα τους, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό. Η δικάσιμος ορίστηκε στις 5 Μαΐου 2025.

Ο 54χρονος ράπερ συνελήφθη στο Μανχάταν στις 16 Σεπτεμβρίου καθώς κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε τη δύναμη και το κύρος του για να παρακινήσει γυναίκες θύματα σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σε ιδιωτικά events με το όνομα «Freak Offs». Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Diddy έδινε στις γυναίκες ναρκωτικά και χρήματα για να συμμετέχουν σε καλά σκηνοθετημένες παραστάσεις με άνδρες ιερόδουλους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο διάσημος ράπερ απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες να εκπληρώνουν τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Τα παιδιά του ράπερ Diddy, Κουίνσι, Τζάστιν, Τσανς, Κρίστιαν, Λαβ και οι δίδυμες Λίλα και Τζέσι, έκαναν μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία σημείωσαν: «Ο τελευταίος μήνας κατέστρεψε την οικογένειά μας. Πολλοί έχουν κρίνει τόσο αυτόν, όσο και εμάς με βάση κατηγορίες, θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς αφηγήσεις που έχουν οδηγήσει σε έναν παραλογισμό στα social media. Στεκόμαστε ενωμένοι, στηρίζοντάς τον σε κάθε βήμα. Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι αυτή θα επικρατήσει και τίποτα δεν θα σπάσει τη δύναμη της οικογένειάς μας. Μας λείπεις και σε αγαπάμε μπαμπά».