Συνεχίζονται οι καταγγελίες εις βάρος του Diddy. Ανάμεσα στις αγωγές που έχουν κατατεθεί είναι και αυτή μιας γυναίκας, η οποία δηλώνει ότι βιάστηκε από τον ράπερ το 2000, όταν ήταν 13 ετών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα after party του VMA στη Νέα Υόρκη και μαζί με τον Diddy υπήρχαν και άλλες διασημότητες.

Η 13χρονη, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Jane Doe», αναφέρει ότι αφού κατανάλωσε ένα ποτό ένιωσε υπνηλία και θέλησε να βρει ένα μέρος για να ξαπλώσει. Λίγο αργότερα, ο Diddy μαζί με έναν άνδρα celebrity και μια γυναίκα celebrity, που δεν κατονομάζονται, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν. «Είσαι έτοιμη για το πάρτι!» της είπε ο Diddy και τότε, ο άνδρας που ήταν μαζί του τη βίασε, ενώ ο ράπερ και η γυναίκα παρακολουθούσαν.

Όπως αναφέρει η «New York Post», η ανήλικη τότε κοπέλα προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να μπει στην εκπομπή «VMA» στο «Radio City Music Hall» χωρίς εισιτήριο. Στην προσπάθειά της να βρεθεί στην εκπομπή, προσέγγιζε οδηγούς λιμουζίνας, ελπίζοντας πως κάποιος θα τη βοηθήσει.

Ο οδηγός που της έδωσε πρόσβαση στο after party ήταν ο σοφέρ του Diddy, ο οποίος φαίνεται να της είπε ότι «ταίριαζε σε αυτό που έψαχνε ο Diddy».  Το θύμα δεν κατονόμασε τους υπόλοιπους celebrities που ήταν παρόντες τη στιγμή του βιασμού.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Diddy υποστήριξαν ότι πρέπει να μάθουν τα ονόματα των κατηγόρων, ώστε να μπορέσουν να ετοιμάσουν κατάλληλα την υποστήριξη του ράπερ για τη δίκη, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου.

Οι αγωγές της Δευτέρας έρχονται να προστεθούν σε άλλες εναντίον του Combs, οι οποίες κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τους δικηγόρους Tony Buzbee και Andrew Van Arsdale, με έδρα το Χιούστον, οι οποίοι είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι εκπροσωπούσαν τουλάχιστον 120 φερόμενα θύματα του Combs, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων.

Από τον Νοέμβριο του 2023, έχουν υποβληθεί τουλάχιστον 25 μηνύσεις κατά του Combs με ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση ή ανάρμοστη συμπεριφορά. Η αρχική αγωγή, που είχε καταθέσει η πρώην φίλη του, Κάσι Βεντούρα, διευθετήθηκε την επόμενη μέρα. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις παραμένουν ενεργές.