Η οικογένεια της της πριγκίπισσας Κέιτ και του πρίγκιπα Γουίλιαμ απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα τρία παιδιά τους παιδιά -τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούη- να έχουν διακόψει το σχολείο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα για δύο εβδομάδες.

Αν και οι προορισμοί τους παραμένουν συνήθως κρυφοί, το αγαπημένο τους καταφύγιο φαίνεται να είναι το Anmer Hall στο Sandringham. Εκεί, μακριά από το κοινό, μπορούν να απολαμβάνουν τη φύση και την ηρεμία του Norfolk, περνώντας πολύτιμο χρόνο ως οικογένεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thelist.com, πρόκειται για ένα μέρος το οποίο η βασιλική ανταποκρίτρια του Sky, Rhiannon Mills, περιέγραψε ως «καταφύγιο» για την οικογένεια στο τελευταίο επεισόδιο του podcast A Right Royal, με την Emmy Griffiths, την Andrea Caamano και τη βασιλική συντάκτρια του HELLO! Emily Nash.

Μιλώντας για τα σχέδια της οικογένειας για το εξάμηνο και γιατί αγαπούν τόσο πολύ το Norfolk, η Rhiannon δήλωσε: «Αυτό που είδαμε ξεκάθαρα είναι ότι όταν πρόκειται για τις σχολικές διακοπές, είναι η ώρα της οικογένειας. Είναι αποκλεισμένος ως οικογενειακός χρόνος. Δεν βλέπουμε δημόσιες υποχρεώσεις. Και αυτό είναι που θέλουν να κάνουν.

«Και το Norfolk, τους αρέσει. Το είδαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Αυτό είναι το καταφύγιό τους, έτσι δεν είναι;»

Και πρόσθεσε: «Μπορούν να πάνε και να κάνουν βόλτες στην παραλία, στο δάσος. Είναι εκπληκτικά εκεί πάνω, και δεν ενοχλούνται, είναι απλά μέρος της καθημερινότητας εκεί πάνω. Οι άνθρωποι λατρεύουν ότι είναι μέρος της κοινότητας και τους αφήνουν να συνεχίσουν. Γι’ αυτό λοιπόν το αγαπούν τόσο πολύ».