«Στον Στέφανο Κασσελάκη είδα μια ελπίδα να έρθει περισσότερος κόσμος κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ»
Την Κυριακή 20/10 ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και όσα έγιναν μεταξύ τους μετά την διαγραφή του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την πορεία μου δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη γιατί με έχουν πλακώσει τα τρολ. Αυτοί οι… ότι να ναι, προτού έχουν άποψη, καλό θα είναι να παρακολουθούν τις καταστάσεις και τις εξελίξεις. Στον Στέφανο Κασσελάκη είδα μια ελπίδα να έρθει περισσότερος κόσμος κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, τον εμπιστεύτηκα γιατί ο Τσίπρας τον έβαλε στοπ ψηφοδέλτιο Eπικρατείας. Άρα, θεωρούσα ότι έχει ελεγμένες απόψεις. Μετά, όταν έβλεπα τα περί εκστρατείας Μπάιντεν και τα λοιπά, αγχωνόμουν λίγο και τα άρθρα περί Μητσοτάκη, έλεγα: Τι είναι αυτά;

Έγινε ό,τι έγινε με εμένα. Δεν σταμάτησα να τον στηρίζω, παρόλο που με έβγαλε με αυτόν τον άθλιο τρόπο από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το έκανε προσωπικά και το πήρε και πάνω του. Δεν ήταν οι λόγοι που είπε, ήταν γιατί ήθελε να προωθήσει συγκεκριμένα πρόσωπα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Στέφανο Κασσελάκη.