Ο τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κάνοντας δηλώσεις για τον Γιάννη Πλούταρχο που μήνυσε 47χρονη εμμονική θαυμάστρια επειδή τον παρενοχλούσε για αρκετό καιρό, ενώ ρωτήθηκε αν εκείνος είχε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν. Σημειώνεται ότι η υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.

«Εγώ πάντα είχα είτε άντρες είτε γυναίκες που κάποια στιγμή επέμεναν λίγο περισσότερο απ’ όσο θα ήθελα, δεν καταλάβαιναν το “όχι” ή ερχόντουσαν κάθε βράδυ στο μαγαζί έξω από το καμαρίνι. Όσο μένει σε ένα επίπεδο πολιτισμένο, δεν έγινε και τίποτα, εντάξει. Το παίρνεις σαν μέρος της δουλειάς. Δηλαδή τι θα κάνεις; Αν είναι έτσι, πήγαινε να κλειστείς σε ένα μοναστήρι να μην σε ενοχλεί κανείς. Από τη στιγμή που κάνεις αυτή τη δουλειά και είσαι εκτεθειμένος, είναι μέρος του πακέτου» σημείωσε αρχικά.

«Βέβαια, αυτό το να έχεις μία ανοχή σε κάτι τέτοιο έχει και τα όριά του. Κάποια στιγμή εμένα με ενοχλούσε πάρα πολύ μία κυρία, είχε τον αριθμό μου και έστελνε πολλά μηνύματα. Όταν ξεκίνησα τη σχέση με τη γυναίκα μου, άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο στις 2-3 το πρωί και μου έρχονταν ακαταλαβίστικα μηνύματα. Ήταν πολύ κουραστικό. Συμβαίνουν αυτά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Και πιο παλιά μου είχε συμβεί με άλλη κοπέλα. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, επειδή δεν σταμάταγε, πήγα στην αστυνομία τότε και της έκανα σύσταση, όχι μήνυση. Τουλάχιστον σταμάτησαν οι κλήσεις στο κινητό. Τη γνώριζα την κοπέλα, από κοντά ήταν ευγενέστατη. Έχω βρει αντίστοιχα μηνύματα και στο YouTube κάτω από τραγούδια μου, μού θυμίζουν κάποιες παλιότερες περιπτώσεις» συμπλήρωσε.