Η 20χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, μίλησε στη New York Post και αποκάλυψε αν έχει sex toys στην ντουλάπα της, όπως η διάσημη μητέρα της.

Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη έχουν πάθος με τα σαγηνευτικά και σέξι ρούχα. Η Χάιντι Κλουμ έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι έχει μια ντουλάπα που περιέχει σεξουαλικά παιχνίδια, σέξι ρούχα και διάφορες περούκες. Όταν ήταν στην αρχή της εφηβείας της, η Λένι βρήκε την ερωτική κρυψώνα μαζί με τους φίλους της και βιντεοσκόπησαν το περιεχόμενό της, προς μεγάλη τους διασκέδαση και προς απογοήτευση της μητέρας της.

«Στην αρχή σίγουρα δεν ήμουν σίγουρη για το τι ήταν, αλλά το κατάλαβα αρκετά γρήγορα», δήλωσε η νεαρή Λένι Κλουμ. «Ήταν μια αστεία στιγμή».

Έχει ωστόσο παρόμοια ντουλάπα όπως η μαμά της; «Όχι, δεν έχω!» αναφώνησε η 20χρονη Λένι Κλουμ και συμπλήρωσε: «Έχω αγόρι!».

Για όσους δεν γνωρίζουν πατέρας της Λένι Κλουμ είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας και θρυλικός επικεφαλής ομάδων της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε, ο οπίος είχε σχέση με τη Χάιντι Κλουμ το 2003 αμέσως μετά τον δεσμό του με τη Ναόμι Κάμπελ. Μάλιστα, η Χάιντι Κλουμ ήταν έγκυος στη Λένι όταν χώρισε με τον Φλάβιο Μπριατόρε με αποτέλεσμα να την υιοθετήσει ο τραγουδιστής Σιλ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2005.