Η Σελίν Ντιόν φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στoν διαγωνισμό της Eurovision του 2025, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Συγκεκριμένα η Σελίν Ντιόν «λέγεται ότι θα κάνει την επιστροφή της στον διαγωνισμό τραγουδιού στην Ελβετία, τη χώρα που εκπροσώπησε στον διαγωνισμό του 1988 και με το Ne Partez Pas San Moi». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ούτε από τη διοργάνωση, ούτε και από την Σελίν Ντιόν. Η διάσημη τραγουδίστρια απείχε για καιρό από τη μουσική, δίνοντας τη δική της μάχη με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου.

Ύστερα από την ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Ιούλιο, πληθαίνουν οι φήμες πως η Σελίν Ντιόν θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision.

Σημειώνεται ότι η Σελίν Ντιόν συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 1988 εκπροσωπώντας την Ελβετία με το τραγούδι «Ne partez pas sans moi». Κέρδισε τον διαγωνισμό που έγινε στο Δουβλίνο, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.