Η Άννα Φλωρινιώτη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram καθώς σαν σήμερα ο αδελφός της, Νίκος θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Άννα Φλωρινιώτη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, σημειώνοντας: «Λατρεία μου, και τι δεν θα έδινα σήμερα στα γενέθλιά σου να ήσουν εδώ να τα γιορτάζαμε μαζί όπως πάντα. Ποτέ τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη για να κρατήσει για πάντα φαίνεται».

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «To Πρωινό», η Άννα Φλωρινιώτη είχε πει: «Βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου τον μπαμπά και τον αδελφό μου. Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου. Προσπαθώ όλη μέρα να απασχολώ το μυαλό μου και να δουλεύω για να μην σκέφτομαι πράγματα. Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη».