Την προτίμηση του κοινού να βλέπει νέες γυναίκες στην τηλεόραση σχολίασε η Λίνα Νικολακοπούλου, που φέτος βρέθηκε στην εκπομπή «Νύχτα στάσου».

Μιλώντας για την εμπειρία της στην τηλεόραση είπε πως «ήταν μια ωραία εμπειρία. Κέρδισα κατ’ αρχήν το να βλέπω ζωντανά να τραγουδάνε φωνές και τραγουδιστές που, επειδή δεν πάω στα νυχτερινά κέντρα, δεν τους είχα δει ποτέ ούτε και θα τους έβλεπα. Τους απήλαυσα εκεί και είδα τι καλλιτέχνες ωραίοι είναι, την δική τους συγκίνηση που με έβλεπαν οπότε αισθάνθηκα υπέροχα. Συν ότι όλος ο κόσμος μού έλεγε “μας ομορφύνατε το Σαββατοκύριακο μας» και πήρα αγάπη”».

«Δεν το έκανα γι’ αυτό αλλά αυτό έγινε σαν αποτέλεσμα. Δηλαδή όταν σε βλέπουν κάθε εβδομάδα, ήταν όμορφο. Βεβαίως, αν με έβλεπαν και δεν τους άρεσα… δεν θα ήταν ωραίο. Η εμπειρία λοιπόν από την τηλεόραση ήταν θετική και θα το ξαναέκανα» σημείωσε η γνωστή στιχουργός.

«Να πω και κάτι χαριτωμένο τώρα. Λέω για την τηλεόραση, ανάλογα με την ηλικία, η γυναίκα πρέπει να τραβιέται ή να αποτραβιέται! Οπότε εγώ τα ζυγίζω όλα και λέω ότι για κάθε μέσο, αν γίνεται με συνθήκες πολύ fashion, καλύτερα να κάτσεις σε ένα καφενείο και να μην χάσεις την ώρα σου. Αν όμως γίνονται εκπομπές για την Τέχνη με κουβέντες και ένα αλλιώτικο πλαίσιο, πολύ ευχαρίστως γιατί περνούν και τα χρόνια. Οι άνθρωποι στην τηλεόραση θέλουν να βλέπουν νέα πρόσωπα στις γυναίκες» πρόσθεσε η Λίνα Νικολοπούλου με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λέει «αυτό είναι ρατσιστικό».

«Ρατσιστικό ξερατσιστικό, είναι η αλήθεια. Μην έχουμε αγωνία με την αλήθεια» απάντησε η Λίνα Νικολακοπούλου και συμφώνησε με το να σπάσει αυτό το στερεότυπο, λέγοντας ότι «χώρος υπάρχει πάντα αλλά τον χώρο τον κάνει το να ονομάσεις κάτι αληθινά. Αυτό δημιουργεί τον χώρο, αυτό λύνει τους κόμπους και τα αμίλητα»